Βαλάντης: Με κομπολόι στο χέρι τα "έσπασε" στα μπουζούκια με την πρώην σύζυγό του, Έλενα Γκρέκου - Άρπαξαν το μικρόφωνο και τραγούδησαν

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από το νυχτερινό κέντρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βαλάντης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Πέτρος Ιακωβίδης στον Άλιμο, μαζί με την πρώην σύζυγό του, Έλενα Γκρέκου, και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους "τσάκωσε" την ώρα που είχαν αρπάξει το μικρόφωνο και τραγουδούσαν.

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του (δείτε εδώ την σπαρακτική του ανάρτηση), ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον εαυτό του και, μάλιστα, φαίνεται πως έχει τις καλύτερες σχέσεις με την 44χρονη (δείτε εδώ), με την οποία έχει ένα παιδί και υπήρξε παντρεμένος από το 2002 μέχρι και το 2016.

Οι στιγμές διασκέδασης του Βαλάντη με την πρώην σύζυγό του, Έλενα Γκρέκου, στα μπουζούκια

Εκείνος φορούσε ένα γκρι παντελόνι και ένα λευκό t-shirt και κρατούσε στα χέρια του ένα κομπολόι, ενώ εκείνη είχε επιλέξει να φορέσει ένα μπορντό μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και μαύρες λεπτομέρειες. Εκεί βρέθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής, αλλά όχι στην ίδια παρέα, και τραγούδησε με την σειρά του. Οι θαμώνες το διασκέδασαν, όπως και εκείνοι, μέχρι τα ξημερώματα με τις μουσικές τους.

Βαλάντης Γκρέκου μπουζούκια

Βαλάντης Γκρέκου

Η Έλενα Γκρέκου στην τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε δηλώσει για τον γιο τους και τον τραγουδιστή: «Ο γιος μου τελειώνει πιλότος. Θα με πηγαίνει ταξίδια. Έχουμε κάνει συμφωνία να με αφήνει όπου πηγαίνει και μετά να έρχεται να με παίρνει (χαχα). Ήθελε από μικρό παιδί να γίνει πιλότος, από 5 ετών. Η σχολή που πήγε ο γιος μου ήταν πάρα πολύ ακριβή, οπότε έπρεπε να μπω σε αυτή την διαδικασία (σ.σ. να πουλήσω το σπίτι μου). Θα έκανα οτιδήποτε για το παιδί μου ακόμα κι αν χρειαζόταν να κάνω τρεις δουλειές. Όταν κάνεις παιδί αλλάζουν πολλά πράγματα μέσα σου, αλλάζει όλη σου η ψυχοσύνθεση. Είχα την οικογένειά μου δίπλα μου που με στήριξαν ειδικά τα πρώτα χρόνια μέχρι να πατήσω στα πόδια μου, διότι ένας χωρισμός είναι πάρα πολύ δύσκολος.

Δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει ο Βαλάντης όσο θα έπρεπε. Θα μπορούσε περισσότερο. Ήταν λίγο δύσκολα. Δεν μου αρέσει να μιλώ άσχημα για τον πατέρα του παιδιού μου. Οι σχέσεις είναι καλές, έκανε ό,τι μπορούσε κι έπεσε περισσότερο βάρος σε εμένα. Για αυτό είμαι ακόμα πιο περήφανη γιατί ήρθε ο γιος μου, με αγκάλιασε και μου είπε «σε ευχαριστώ κι αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα μπορούσα να πετύχω τα όνειρά μου».

Πανταζής Ιακωβίδης