Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίες από το εξοχικό της στο Γύθειο - Πέτρινο, με μοντέρνα αισθητική και θέα τη θάλασσα

Εκεί πηγαίνει όποτε θέλει να ηρεμήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/athinao1konomakou
Instagram/athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου διαθέτει ένα εντυπωσιακό εξοχικό σπίτι στο Γύθειο όπου συχνά επισκέπτεται με τα παιδιά της για να περάσουν χαλαρές διακοπές κοντά στους γονείς της και στον αδερφό της, ο οποίος μένει στην κωμόπολη.

Το σπίτι της είναι άκρως εντυπωσιακό με πέτρινους τοίχος και μοντέρνα αισθητική. Έχει γυάλινα κάγκελα σε όλα τα μπαλκόνια, ενώ η θέα από αυτά είναι μαγευτική, αφού βλέπει την θάλασσα αλλά και τον φάρο Κρανάη που έχει απόσταση 500 μ. από το λιμάνι. Μάλιστα, είναι αγαπημένο σημείο της, αφού λατρεύει να κάθεται και να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο.

Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Όσον αφορά το εσωτερικό του έχει συνδυάσει μοντέρνες παράλληλα με κλασικές πινελιές και οι τόνοι κυμαίνονται σε λευκό, μπεζ και καφέ.

Δείτε επίσης φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο πριν πάρουν διαζύγιο!

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι Γύθειο

Αθηνά Οικονομάκου εξοχικό Γύθειο

Αθηνά Οικονομάκου εξοχικό σπίτι Γύθειο φωτογραφίες

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει καταγωγή από το Γύθειο όπου μένει η οικογένεια της και μάλιστα για τον πατέρα της είχε πει: «Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο. Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη», είχε πει χαρακτηριστικά.