Δημήτρης Μακαλιάς: «Ήταν λίγο σαν να βλέπουμε τον επικήδειό μας, σαν να μας κλαίνε όλοι» - Η αποκάλυψη για το τέλος του I Love ΣουΚου και τη Μαγγίρα

«Σίγουρα έχουν γίνει λάθη, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς: «Ήταν λίγο σαν να βλέπουμε τον επικήδειό μας, σαν να μας κλαίνε όλοι» - Η αποκάλυψη για το τέλος του I Love ΣουΚου και τη Μαγγίρα

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και μίλησε για το τέλος του I Love ΣουΚου, το οποίο ήταν άκρως συγκινητικό (δείτε εδώ τα αποχαιρετιστήρια λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα), αλλά και για το τηλεοπτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την παρουσιάστρια που είχε στο πλευρό του τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι νέες δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για το τηλεοπτικό του μέλλον μετά το I Love ΣουΚου

«Είμαι καλά, πάρα πολύ καλά! Ξεκινάει η περιοδεία σήμερα και έχω πάρει τα πάνω μου. Ήταν μία ωραία, γλυκιά στενοχώρια η χθεσινή, οπότε μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ καλά. Λάβαμε πολλά μηνύματα, δεν το περιμέναμε αυτό. Ήταν λίγο σαν να βλέπουμε τον επικήδειό μας, σαν να μας κλαίνε όλοι γύρω γύρω. Αλλά για εμάς, για πολλούς από αυτή την ομάδα, είναι τρία χρόνια που ολοκληρώνονται επί της ουσίας, οπότε επειδή νιώσαμε ότι εδώ κλείνει ένας κύκλος, γι' αυτό ήταν τόσο πολύ συγκινητικό. Δεν έχω κάτι μπροστά μου, οπότε λέω ότι κλείνει ο κύκλος για να είμαι κι εγώ ήσυχος ψυχολογικά. Και πέρυσι τέτοιες μέρες, αυτή την εικόνα είχα, άλλο ένα δακρύβρεχτο post ότι τελειώνει εδώ.. και συνεχίσαμε. Μακάρι να βγω λάθος και να συνεχίσουμε κάπου κάπως, αλλά δεν το βλέπω. Θα βρούμε έναν τρόπο, πιστεύω έναν πολύ ιδιαίτερο, δικό μας, για να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν, γιατί δώσαμε μία τεράστια μάχη σε μια ζώνη που ήταν ανενεργή τελείως και νιώθω ότι ήταν ένα στοίχημα το οποίο το κερδίζαμε μέρα με τη μέρα και στο τέλος φτάσαμε σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα για αυτό που είχαμε βάλει ως στόχο. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη, αλλά όλα αυτά είναι τα βλέπεις στην πράξη και στην πορεία. Τώρα αν σου κάνω έναν απολογισμό θα σου πω ότι ήταν μία εκπομπή η οποία είχε τα στοιχεία που θέλαμε εμείς».

«Αν η Μπέττυ πάει κάπου αλλού θα σου πω με το χέρι στην καρδιά πως θα την ακολουθήσω, αλλά πάλι δεν πειράζει και να πάει κάπου η Μπέττυ και να μην είμαι εγώ. Όλα τα σενάρια είναι μπροστά μας. Γενικότερα, ότι τηλεφώνημα δέχομαι, το συζητάω με την Μπέττυ. Και η Μπέττυ μιλάει μαζί μου και εγώ μιλάω μαζί της, οπότε επειδή θέλουμε να έχουμε μία κοινή πορεία, προέχει αυτό», επισήμανε έπειτα.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: Η 1η ανάρτηση μετά το φινάλε του I Love ΣουΚου - Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Και κατέληξε: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά, για τόσους πολλούς φέτος, που δεν έχει καμία αξία να συζητάμε τι γράφεται ή τι λέγεται. Αν δεν δεις υπογραφές ή αν δεν ξέρεις όντως από πρώτο χέρι ότι έχει πέσει τηλέφωνο. Δεν μπορώ να σου πω για την Μπέττυ, αλλά νομίζω ότι γράφονται πολλά παραπάνω από αυτά που γίνονται. Δεν ισχύει ότι θα είμαι με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA, δεν έχω μιλήσει ποτέ με τη Φαίη και δεν έχω καμία κρούση γι’ αυτή την εκπομπή».