Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Τώρα η συντροφικότητα παίζει ρόλο στη ζωή μου» - Η εξομολόγηση για τα προσωπικά της και η ελιά που αφαίρεσε από το πρόσωπό της

Η σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2night Show

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Τώρα η συντροφικότητα παίζει ρόλο στη ζωή μου» - Η εξομολόγηση για τα προσωπικά της και η ελιά που αφαίρεσε από το πρόσωπό της

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή, τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της, την χαρακτηριστική ελιά που αφαίρεσε από το πρόσωπό της, αλλά και για την δύσκολη εποχή που διανύουμε ως χώρα γενικότερα.

Οι δηλώσεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

«Είμαι στεναχωρημένη γι’ αυτά τα χρόνια, αλλά δεν αλλάζει. Πραγματικά δεν μου αρέσει. Αν πούμε "α, το 2000 ήταν έτσι και το 1990 ήταν έτσι", που εγώ έχω και μεγάλη γκάμα και προς τα πίσω για να σκεφτώ, ναι ήταν αλλιώς, αλλά το θέμα είναι αν μπορούμε να μην κάνουμε επανάσταση από το Παρίσι μωρέ. Δεν είναι ωραίο. Δηλαδή αν θέλουμε να κάνουμε κάτι, ας το κάνουμε τώρα εδώ, ο καθένας στον τομέα του.

Δεν μιλάω γι’ αυτά τα ακραία και τα τοξικά, δεν αντέχω. Δεν αντέχει ούτε ο οργανισμός μου ούτε ο χαρακτήρας μου, δεν θα βάλω την ηλικία, πέρα από την πλάκα. Δεν μπορώ την τοξικότητα, δεν μπορώ την σκοτεινιά, δεν μπορώ την μαυρίλα. Και μαζί με αυτή την φρικτή τοξικότητα υπάρχει μια σκληρότητα που, επίσης, δεν αντέχω. Και η σκληρότητα αφορά τα οικονομικά, μια τεράστια γκάμα πραγμάτων της εποχής. Αυτό δεν μ' αρέσει.

Εγώ δεν ήμουν ωστόσο ποτέ της επανάστασης, μάλλον φοβισμένη ήμουνα και δεν μ’ αρέσει αυτό. Τελείως αντι-ήρωας και ίσως γι’ αυτό μου αρέσουν και στο θέατρο και στην τηλεόραση οι αντι-ηρωίδες, οι "σπασμένοι" χαρακτήρες που έχουν προβλήματα...», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Συγκινήθηκα τώρα, δάκρυσε το ματάκι» - Ξέσπασε σε κλάματα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στον αέρα της ΕΡΤ

Όσον αφορά στη ζωή της σήμερα, δήλωσε: «Θέλω να υπάρχει στη ζωή μου το απαρέμφατο "συνεχίζειν". Ό,τι σημαίνει αυτό. Είναι το τώρα και βλέπουμε μέρα μέρα το αύριο. Αυτό πρέπει όλοι να το κάνουμε, πολύ περισσότεροι οι μεγαλύτεροι άνθρωποι, αλλά ανεξάρτητα από την ηλικία».

Σε ερώτηση για τον γάμο της, επισήμανε: «Με τους ανθρώπους που υπήρξαν γύρω μου πολύ σημαντικοί, ο Δάνης ο Κατρανίδης και ο Ρήγας Αξελλός, είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα τους και είναι πολύ ωραίο αυτό. Να έχεις περάσει από όλη την ερωτική παλαίστρα, γιατί έτσι είναι ο έρωτας, μη κοροϊδευόμαστε, και πονάς και πονάς και τον άλλο... Όταν περάσουν αυτά, αν μπορεί να εκτιμάς και να αγαπάς τον άλλο βαθιά, είναι πολύ σημαντικό. Εγώ είχα αυτή την ευτυχία».

«Τώρα η συντροφικότητα παίζει ρόλο στη ζωή μου, αλλά με μία ουσιαστική και πιο ευρεία έννοια. Ο σύντροφος, ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου, είναι πολύ σημαντικό πράγμα και δεν νομίζω ότι μπορεί να είμαστε μόνοι μας. Οι φίλοι είναι διαφορετικό πράγμα. Τώρα είμαστε καλά!», δήλωσε έπειτα.

«Καμία σχέση με τη ζωή, μόνο στα ερωτικά ήμουν ζηλιάρα. Μπορώ να μη το δεχτώ; Κι εμένα με ζήλεψαν...», επισήμανε σε άλλο σημείο.

Τέλος, μίλησε για την ελιά που αφαίρεσε από το πρόσωπο της και είπε: «Είχα ένα φίλο, πλαστικό χειρουργό, και μου έλεγε "Μιρκούλα, νομίζω ότι μεγαλώνει η ελιά, δεν έρχεσαι να την βγάλουμε;". Για λόγους όχι αισθητικούς, υγείας. Εν τέλει δεν ήταν τίποτα, μου έβαλε ένα διαφανές πραγματάκι, δεν φαινόταν, δεν το πρόσεξε κανένας από τους φίλους μου».

Δείτε επίσης: "Θέλω να σβήσω από το μυαλό μου ότι..." - Κατήγγειλε περιστατικό ψυχολογικής βίας