Νίνο: Οι γκριμάτσες στην παραλία με την Ζόζεφιν - Η σπάνια τρυφερή τους φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίνο διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, όπως και η Ζόζεφιν, καθώς οι δυο τους πέρα από την επαγγελματική τους επιτυχία, απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου, εφόσον είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες. Αν και κάποια στιγμή είχαν δημιουργηθεί φήμες που τους ήθελαν να περνούν κρίση εξαιτίας των unfollow μεταξύ τους - δείτε εδώ τι απάντησε εκείνος γι' αυτό, οι δυο τους φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένοι και περνούν το καλοκαίρι τους όσο περισσότερο μπορούν μαζί.

Τις προάλλες, μάλιστα, πήγαν μαζί στην παραλία και ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, αν και δεν το συνηθίζει, όπου εκείνη βρισκόταν στην αγκαλιά του, δίπλα στο κύμα και μαζί έκαναν γκριμάτσες. Πάνω στη φωτογραφία είχε βάλει και το σύμβολο του απείρου και μία κόκκινη καρδιά.

Δείτε επίσης: Ζόζεφιν: «Tελειώνει εκεί...» - Ξέσπασε σε γέλια σχολιάζοντας το περίεργο story του Νίνο με το όνομά της

Η φωτογραφία του Νίνο και της Ζόζεφιν από την παραλία

Νίνο Ζόζεφιν παραλία

Ο Νίνο γνώρισε την Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, το 2010, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Δύο χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2012 συγκεκριμένα, οι δυο τους παντρεύτηκαν και ένα χρόνο αργότερα, το 2023, ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ο Γιώργος. Το 2014 γεννήθηκε και η μικρή τους Κάρεν - Αγάπη. Το ζευγάρι, ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και έτσι ήρθε διαζύγιο το 2017.

Μπορεί να έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους έκτοτε, ο τραγουδιστής με την Ζόζεφιν και εκείνη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη με τον οποίο χώρισε πρόσφατα (δείτε εδώ γιατί), όμως η μεγαλύτερη προτεραιότητά τους πάντα ήταν, είναι και θα είναι ο γιος και η κόρη τους. Τα παιδιά αυτά τα βλέπουμε σπάνια, καθώς κανείς από τους δύο γονείς δεν επιθυμεί να προβάλλει την προσωπική του ζωή στα social media, παρόλα αυτά ο πρώτος έκανε μία εξαίρεση για την ημέρα του πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 16 Ιουνίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που οι τρεις τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι, κρύβοντας, φυσικά, τα πρόσωπά τους. Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που τους βλέπουμε μαζί και εκείνος φαίνεται πολύ ευτυχισμένος δίπλα τους.

Δείτε επίσης: Ζόζεφιν «Όταν είμαστε στο σπίτι με τον Νίνο...» - Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της

Νίνο παιδιά