Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου!» - Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της Κάρολαιν για την επιτυχία του στις Πανελλήνιες

Κλεισμένος σε γηροκομείο στο Βόλο μακριά από την εγγονή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε πανελλήνιες μέσα από τη φυλακή και τα αποτελέσματα έδειξαν πως θριάμβευσε - δείτε εδώ σε ποια σχολή περνάει. Την πρώτη αντίδρασή του πατέρα της Κάρολαιν Κράουτς, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή από τα χέρια του, για το γεγονός αυτό εξασφάλισε η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, Κέλλυ Χεινωπόρου, η οποία ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα της Κάρολαιν για την επιτυχία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις Πανελλήνιες

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ@λ@@ας. Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική, γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που συνήθως μελετούν άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει, γιατί εκείνος ο μ@λ@κας της έκλεψε τη ζωή.

Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους. Η Λυδία έκανε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων με πολλούς συγγενείς, με πολλά παιδιά, όλοι χόρευαν τριγύρω και έκαναν τρομερή φασαρία. Ήταν ακριβώς όπως θυμάμαι το 4ο πάρτι γενεθλίων της Κάρολαιν. Έχω μια πρόσφατη φωτογραφία της να κολυμπάει στη ζεστή αμόλυντη θάλασσα της Νότιας Κίνας και να το απολαμβάνει απίστευτα. Αυτή η φωτογραφία μου δίνει δύναμη και με συντροφεύει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με τη σειρά του, εξήγησε πως ο Ντέιβιντ Κράους, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ζει σε γηροκομείο στον Βόλο, ενώ η σύζυγός του ζει με την μικρή κόρη της Κάρολαιν στις Φιλιππίνες. Ο ίδιος επισήμανε, μάλιστα, πως όσο κι αν φαίνεται άδικο, ο νόμος ορίζει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μπορεί, φορώντας βραχιολάκι, να πηγαίνει σε κάποια από τα μαθήματα της σχολής που θα περάσει.

Δείτε επίσης: «Σουζάνα μου, προτιμώ να πεθάνω παρά να...» - Το γράμμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαιν