Κωνσταντίνος Αλέξιος: Χώρισε αθόρυβα και ήδη κυκλοφορεί με άλλη - Η μελαχρινή καλλονή, εκατομμυριούχος και επίσης χωρισμένη σύντροφός του

Ταιριαστό ζευγάρι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο πρωτότοκος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ - οι οποίοι χθες 1/7 έκλεισαν 29 χρόνια γάμου και προχώρησαν σε τρυφερές εξομολογήσεις στα social media τους - Κωνσταντίνος Αλέξιος υπήρξε σε σχέση με την Πόπι Ντελεβίν μέχρι πριν από λίγο καιρό και όλα έδειχναν πως κυλούσαν πολύ όμορφα και ομαλά για το ζευγάρι, καθώς η σύντροφός του έκανε παρέα και ταξίδια με την αδερφή του, Μαρία Ολυμπία (δείτε εδώ την εξόρμησή τους).

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως χώρισαν αθόρυβα και προχώρησε ήδη στη ζωή του, καθώς παρευρέθηκε στον γάμο της Ολίβια Κούλπο στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών στις 29 Ιουνίου με μία άλλη γυναίκα στο πλευρό του. Ο λόγος για την Μπρουκς Νέιντερ, η οποία είναι 27χρονών, Αμερικανίδα και διάσημο μοντέλο.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αλέξιου Γλύξμπουργκ

Η ίδια ανήκει στην "οικογένεια" του Sports Illustrated Swimsuit, στην οποία εντάχθηκε μέσω casting του 2019, στο οποίο κέρδισε και έκτοτε εμφανίζεται στο περιοδικό κάθε χρόνο, ενώ, μάλιστα, ήταν ένα από τα τέσσερα αστέρια του εξωφύλλου στο τεύχος του 2023, το οποίο σηματοδότησε την πέμπτη εμφάνισή της σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό Fashion Republic, από το 2022, το επιτυχημένο μοντέλο και influencer, είχε καθαρή περιουσία 2 εκατομμυρίων δολαρίων και κάθε της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετρά πάνω από 1,2 εκατομμύρια followers, συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες likes.

Πέρα από τα παραπάνω, η Μπρουκς Νέιντερ εμφανίζεται τακτικά και σε εκδηλώσεις όπως η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και η Εβδομάδα Κολύμβησης του Μαϊάμι, ενώ έχει σπουδάσει οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο Tulane. Αξιόλογο είναι επίσης το γεγονός πως είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία δράσης Backtrace του 2018, δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Υπήρξε παντρεμένη από τον Δεκέμβριο του 2019 με τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της σύζυγο Billy Haire, με τον οποίο χώρισε στις 10/5, με τα ξένα Μέσα να αναφέρουν ότι ζούσαν χωριστά για αρκετούς μήνες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό τους, το οποίο ήταν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, "βελούδινο".