Κατερίνα Στικούδη: «Τσακίστηκα! Άρχισαν να ματώνουν τα πόδια μου...» - Το σοκαριστικό ατύχημα επί σκηνής που λίγοι κατάλαβαν

«Υπάρχει κάποιος γρουσούζης, αλλά τώρα δε θα το αναλύσουμε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: «Τσακίστηκα! Άρχισαν να ματώνουν τα πόδια μου...» - Το σοκαριστικό ατύχημα επί σκηνής που λίγοι κατάλαβαν

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μία εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή του Europride στη Θεσσαλονίκη, πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο κατά τη διάρκεια του show είχε ένα μικρό ατύχημα, για το οποίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως χτύπησε άσχημα στα γόνατά της και μάτωσε όσο ο κόσμος από κάτω τραγουδούσε και χόρευε τα τραγούδια της, ωστόσο ευτυχώς δεν φάνηκε, γιατί το "έκλεψε" με τον χορό της. Θεώρησε, ωστόσο, πως έφταιγε κάποιος για την πτώση της.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για το ατύχημα στη σκηνή

«Τσακίστηκα στη σκηνή στη Θεσσαλονίκη. Δε τσακίστηκα θεαματικά, ευτυχώς. Μόνο εγώ το κατάλαβα και οι πολύ πολύ κοντινοί που άρχισαν να ματώνουν τα πόδια μου σιγά σιγά. Έπρεπε να προσγειωθώ με τον ποπό, με το χέρι κάπως, υπάρχει ένα κόλπο, εγώ δε το έκανα το κόλπο αυτό, έφυγα με τα γόνατα, πορώθηκα τόσο πολύ και τραυματίστηκα λιγάκι, θα περάσει όμως.

Έγινε στο φινάλε, ήθελα να είναι εντυπωσιακό. Με μάτιασαν, αυτό, το μάτι το κακό. Προληπτική δεν είμαι πολύ, αλλά ούτε και λίγο. Σε κάποιον το απέδωσα. Υπάρχει κάποιος γρουσούζης, αλλά τώρα δε θα το αναλύσουμε. Άσε μη το συζητάμε και πολύ και μας έρθει κανένα ταβάνι», είπε με χιούμορ η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη - Η πρόταση για τη Eurovision, το ψέμα για το νυφικό της και ο θηλασμός στον μικρό της γιο

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Στικούδη αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για την βάφτιση του μικρού της γιου, που έφερε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες, καθώς θα βαφτιστεί μέσα στους επόμενούς μήνες.

«Τον Σεπτέμβριο θα γίνει η βάπτιση του δεύτερου γιου μου. Έχουμε ξεκινήσει κάποιες ετοιμασίες, η βάπτιση θα είναι στην Αθήνα και θα είναι στο ίδιο μέρος που κάναμε και του Βύρωνα», είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Δείτε επίσης: «Για αυτό φοράω γυαλιά για να μη φαίνονται τα...» - Δύσκολη η νέα καθημερινότητα με τους δύο γιους της στο σπίτι