Νίκος Οικονομόπουλος: Πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές πισίνες - Αυτό είναι το ξενοδοχείο που αγόρασε στην Φτελιά της Μυκόνου

Δείτε τις φωτογραφίες! Ονειρικές εικόνες μέσα στην χλιδή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες NDPPHOTO - Instagram/fteliablackvillas
Φωτογραφίες NDPPHOTO - Instagram/fteliablackvillas

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναδείχθηκε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων "Dream Show – the Music 2" το 2006, στον οποίο βγήκε νικητής. Μετά την νίκη του λοιπόν, κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια καριέρα στο χώρο της μουσικής.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2007 με τίτλο "Πρώτη αγάπη". Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το "Δεν είσαι εντάξει", "Όλα για σένα", "Κοίτα να μαθαίνεις", "Δυο Σπασμένα Ποτήρια" και "Αυτό το αστέρι".

Σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς καλλιτέχνες με τα τραγούδια του να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές σε Youtube και Spotify. Ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος πήρε την απόφαση να ασχοληθεί και με τον τουρισμό, αγοράζοντας ξενοδοχειακή μονάδα στην Μύκονο.

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου - Τα προξενιά και οι λιποθυμίες για τα μάτια του

Ο τραγουδιστής προχώρησε στην αγορά και στην συνέχεια έκανε ολική ανακαίνιση στο συγκρότημα που αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες οι οποίες διαθέτουν τις δικές τους ιδιωτικές πισίνες και όλες τις ανέσεις. Πρόκειται για το Ftelia Black Villas, που βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. από το αεροδρόμιο, 1,7 χλμ. από την παραλία Πάνορμος και 2,8 χλμ. από την παραλία του Αγίου Σώστη.

Αυτή την περίοδο ένα βράδυ σε μια από τις μοναδικές σουίτες κοστίζει από 500 ευρώ μέχρι 700 ευρώ. Λίγα λεφτά θα έλεγε κανείς για το νησί των ανέμων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ξενοδοχείο του Νίκου Οικονομόπουλου



Νίκος Οικονομόπουλος ξενοδοχείο Μύκονος
Instagram/fteliablackvillas


Ftelia Black Villas
Instagram/fteliablackvillas