Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Εγώ νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος» - Το Καλύτερα δεν γίνεται και η προσωπική του ζωή

Η συνέντευξη του στην εκπομπή The 2night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Εγώ νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος» - Το Καλύτερα δεν γίνεται και η προσωπική του ζωή

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας 1/7. Ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δεν γίνεται, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση, στην ψυχοθεραπεία αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Ραφαηλίδη

Η τηλεόραση

Έπειτα από αναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως τον θεωρεί ένα σημαντικό πρόσωπο της τηλεόρασης, απάντησε πως «Εγώ νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός, λίγο εκτός του κλίματος της τηλεόρασης. Σε πολλές ιστορίες, ας πούμε, που σχολιάστηκα μπαίνουμε για να αναλύσουμε και πρέπει να είμαστε με τον έναν ή τον άλλον, πολύ συχνά τις βλέπω και σκέφτομαι αν πειράζει που δεν είμαι με κανέναν από τους δύο. Πειράζει που θεωρώ ότι και οι δύο έχουν άδικο ή ότι το θέμα όλο, που αναλύουμε, είναι ευτελές και ανούσιο;»

Σχετικά με τις αλλαγές που θα δει η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται από τον Σεπτέμβρη, απάντησε ότι «Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή. Φρεσκάρισμα. Εγώ θα συνεχίσω για 5η χρονιά. Περνάνε τα χρόνια. Οι προθέσεις της εκπομπής ήταν να μην αλλάξει τίποτα αλλά πολύ ανθρώπινα θα έχουμε κάποιες αλλαγές».

Δείτε επίσης: «Ένιωσα αναξιοποίητος και...» - Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είχε μιλήσει για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου

Σε άλλο σημείο συζήτησαν παρουσιαστής και καλεσμένος για την ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα: «Παραμένει ταμπού δυστυχώς στην Ελλάδα και εγώ ψυχοθεραπεύομαι. Επιμένω ότι ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας, αυτόν έχουμε να νικήσουμε και όχι το γύρω γύρω. Μακάρι να είχαν όλοι το θάρρος να κάνουν ψυχοθεραπεία. Μακάρι όλοι να έκαναν αυτό το βήμα», είπε.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας: «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει το ρόλο του αλλά τώρα είναι σε αγρανάπαυση, ξεκουράζεται. Τώρα το καλοκαίρι είναι η εποχή του, νιώθω ότι θα έρθει. Μου αρέσει που έρχεται όταν δεν τον περιμένω. Εντάξει δεν έχουμε πάντα χρόνο για τον έρωτα. Εντάξει... τον ζώ είναι πάντα ευπρόσδεκτος».