Φαίη Σκορδά: Με ψηλοτάκουνα, μίνι φόρεμα και εσάρπα - Η κομψή εμφάνισή της στα σοκάκια της Μυκόνου

Φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματα της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά το περασμένο Σαββατοκύριακο (29-30/6) βρέθηκε στο νησί της Μυκόνου περνώντας όμορφες στιγμές μακριά από την Αθήνα και τους έντονους ρυθμούς, που έχει η ζωή της παρουσιάστριας στην πόλη.

Το πρόγραμμά της στο νησί των ανέμων τα είχε όλα! Μπάνια στη θάλασσα, ηλιοθεραπεία στην παραλία, φαγητό με φίλους και το βράδυ βόλτες στα σοκάκια του νησιού με την ημέρα να κλείνει για τη Φαίη Σκορδά για ποτό στα πιο πολυσύχναστα μπαράκια της Μυκόνου.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Τα "έσπασε" με τον Γιώργο Μαζωνάκη μέχρι τα ξημερώματα - Τα νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο με στενό φόρεμα

Η βόλτα της Φαίης Σκορδά στα σοκάκια της Μυκόνου

Σε μια από τις βραδινές βόλτες της παρουσιάστριας, η ίδια απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr αποκλειστικά. Όπως βλέπουμε, η παρουσιάστρια περπατάει μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου. Και οι δύο κυρίες ήταν κομψές, πολύ χαμογελαστές και θερμές με τον φωτογράφο, που τις εντόπισε

Φαίη Σκορδά - Μύκονος - Βόλτα
Φαίη Σκορδά - Μύκονος - Μίνι φόρεμα

Τη Δευτέρα 1/7 η παρουσιάστρια έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα βρέθηκε στη θέση της στο πάνελ του Fay's Time δεχόμενη πειράγματα από τους συνεργάτες της μετά την πρόσφατη απόδρασή της στο νησί της Μυκόνου και τη συνάντησή της με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Δεν μπορώ να πω πράγματα που συζητήσαμε, το καταλαβαίνετε και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Τον Γιώργο τον λατρεύω. Μπορώ να σας πω όμως, ότι είναι καλά. Πέρα από όλα αυτά που συζητάμε δημόσια και έχουν γίνει και δεν θέλω να αναφερθώ όπως είπα, είναι καλά. Και στο φαγητό είναι πολύ διακριτικός και ήρεμος και μετά έξω. Επειδή ζήσαμε πολλές ώρες μαζί είναι μια χαρά. Αγαπάει πολύ το ωραίο φαγητό», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το βίντεο).