Ελεονώρα Μελέτη: Έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Μαροσούλη

Επέτειος για το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς από την ημέρα που η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν παράλληλα με τη βάφτιση της κόρης τους με τη μοναδική διαφορά σε σχέση με άλλα μυστήρια, πως σε αυτό η νύφη δεν γνώριζε τίποτα.

Με πρωτοβουλία του Θοδωρή Μαροσούλη πριν από έναν χρόνο η αγαπημένη παρουσιάστρια λίγο μετά τη βάφτιση της κόρης της ήρθε αντιμέτωπη με την πιο ξεχωριστή έκπληξη της ζωή της, καθώς προχώρησε σε θρησκευτικό γάμο με τον σύζυγό της (δείτε εδώ υλικό από το πάρτι που ακολούθησε).

Τη Δευτέρα 1/7 λοιπόν, έναν χρόνο μετά τον γάμο η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram με αφορμή την επέτειό της. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε αδημοσίευτες μέχρι τώρα φωτογραφίες από την ιδιαίτερη εκείνη ημέρα.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την επέτειο γάμου με τον Θοδωρή Μαροσούλη

«30/06/23 πριν ένα χρόνο

Όταν όλοι περιμέναμε με χαρά τη βάπτιση της Αλεξάνδρας- Ωκεανιδας αλλά τελικά βρεθήκαμε να διασκεδάζουμε στο πιο τρελό πάρτυ γάμου κ βάπτισης μαζί

Ενα από τα βράδια που μπήκαν στο σεντούκι με τις πιο δυνατές αναμνήσεις της ζωή μου,

Συναισθήματα κ άνθρωποι που δεν χωρούν σε ένα επετειακό ινσταγκραμικο βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων αλλά που χωρούν για πάντα ανεξίτηλα στο μυαλό κ τη καρδιά μου», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.


Η Ελεονώρα Μελέτη είχε βρεθεί αντιμέτωπη με την πολύ συγκινητική έκπληξη του συζύγου της στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 25/4/24 με τον Θοδωρή Μαροσούλη να μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη: «Είχε έρθει σε μια παραγωγή να παρακολουθήσει την παράσταση. Με τον που την είδα, είδα κάποια πράγματα στο πρόσωπο της. Επειδή δεν ήμουν της τηλεόρασης, ήξερα ότι είναι στην τηλεόραση αλλά δεν ήξερα το μέγεθος. Είχαμε πάει για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας όπου, με το που ήρθε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος στην παρέα μας. Από εκείνη την παρέα ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, η σύντροφος μου, η γυναίκα που θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Έρχομαι από μια οικογένεια που προέρχεται από το χώρο του θεάματος. ήξερα τι σημαίνει φωτογραφίες αλλά σε καμία περίπτωση σε αυτό το μέγεθος. Όταν έχεις βρει τον άνθρωπο σου, αυτά είναι μικρές λακουβίτσες στην πορεία σου. Η Ελεονώρα είναι γνήσιος άνθρωπος, δεν προσποιείται. Πολλές φορές προσπαθεί να κρατάει προβλήματα έξω από το σπίτι.

Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας. Είναι το απόγειο της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δυο μήνες, η Ελεονώρα έμεινε έγκυος άρα δεν έχουμε την ζωή πριν και μετά. Έχουμε την ζωή μόνο μετά, πολύ λίγο πριν. Η έννοια της μάνας από όλες τις απόψεις, σε όλα βάζει τη ζωή της πίσω και πρώτα το παιδί», (δείτε εδώ το βίντεο).