Σάκης Τανιμανίδης: Καστανομάλλα με σπουδές στη Θεολογία - Αυτή είναι η αδερφή του, Κασσιανή Τανιμανίδη

Οικογενειακές φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένειά με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους. Θα έλεγε κανείς, πως ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας έχει υγιή πρότυπα από την οικογένεια, που μεγάλωσε και κινείται με βάση αυτή.

Θυμίζουμε λοιπόν εδώ, πως ο Σάκης Τανιμανίδης μεγάλωσε σε μία τρίτεκνη οικογένεια, καθώς έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, Παναγιώτη Τανιμανίδη (δείτε τον εδώ) και μια μικρότερη αδερφή, την Κασσιανή Τανιμανίδη.

Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη, Κασσιανή Τανιμανίδη

Πρόκειται για μια υπερήφανη θεία, η οποία έχει τεράστια αδυναμία στις κόρες του αδερφού της, Σάκη Τανιμανίδη. Τα δύο αδέρφια μάλιστα, μοιάζουν πολύ κοιτάζοντας κανείς φωτογραφίες του. Να πούμε τέλος, πως η Κασσιανή έχει σπουδάσει Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, η ίδια ωστόσο ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

Σάκης Τανιμανίδης - Αδερφή
Σάκης Τανιμανίδης - Αδερφή - Κασσιανή Τανιμανίδη

Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη είναι ένα γνωστό πρόσωπο μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram ο γιος του, την Πέμπτη 24/11/22 ωστόσο είχαν προβληθεί τηλεοπτικές δηλώσεις του μέσα από το Super Κατερίνα του Alpha.

O κύριος Στέφανος Τανιμανίδης είναι σίγουρα ένας περήφανος πατέρας για τα επιτεύγματα του γιου του, όμως παράλληλα καταφέρνει να είναι αντικειμενικός στην κριτική του όταν ερωτάται για άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Αυτό και απέδειξε λοιπόν, μιλώντας για το όνομα του Γιώργου Λιανού, ο οποίος έχει αναλάβει μετά τον γιο του την παρουσίαση του Survivor. Ο κύριος Στέφανος είναι φανατικός τηλεθεατής του, εκθειάζοντας τον και για τους υπόλοιπους ρόλους στη ζωή του.

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά βήματα του Σάκη τα είχε σχολιάσει και αυτά με πιο φειδωλό τρόπο (δείτε εδώ τη νέα παραγωγή που ετοιμάζει), ωστόσο δεν ήθελε να κρίνει εκ των προτέρων και έτσι θα περίμενε μέχρι να βγει το προϊόν στην τηλεόραση, έχοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα (δείτε εδώ το βίντεο).