Γιώργος Λιάγκας για τη συνοδό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου: «Γιατί ένας άνθρωπος 90 χρονών να μην έχει σύντροφο; Πρέπει ο άλλος να είναι μαγκούφης;»

«Έχουμε μια ζωή, γιατί να τη ζήσουμε όπως θέλουν οι άλλοι;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πριν από λίγες ημέρες έκανε δημόσια εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης μαζί με γοητευτική συνοδό (δείτε τους εδώ). Πρόκειται για ξανθιά γυναίκα και ηθοποιό, η οποία έχει παίξει σε γνωστή σειρά του ΑΝΤ1.

Πολλά ήταν τα σχόλια για την εμφάνιση αυτή του γνωστού νομικού με πλήθος κόσμου να στέκεται τόσο στη δική του ηλικία, όσο και στης γυναίκας που συνόδευε. Με τη σειρά του λοιπόν, θέση πήρε τη Δευτέρα 1/7 και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη νέα συνοδό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

«Σχολιάστηκε πάρα πολύ και από την ίδια του την κόρη, γιατί σχολιάστηκε - δεν το ήξερα, το είδα - ότι ο Αλέξανδρος είναι 90 ετών. Μπράβο του, πήγε χεράκι - χεράκι με τη νέα του σύντροφο, ηθοποιός ήταν; Εντάξει ήταν πιασμένοι χεράκι χεράκι. Γιατί να μην το δικαιούται ο Αλέξανδρος; Ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι με την ηλικία. Είναι φοβερό πράγμα, γιατί ένας άνθρωπος 90 χρονών να μην έχει σύντροφο; Πρέπει ο άλλος να είναι μαγκούφης σε ένα σπίτι και να κάθεται να βλέπει κάθε ημέρα τηλεόραση σαν γεροντάκι; Μπράβο και που η ίδια του η κόρη τον στηρίζει.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε ακούσει τα εξ αμάξης και κακώς δεν είναι τώρα, είναι όταν είχε εμφανιστεί με την τότε σχέση του, Νατάσα Καλογρίδη λίγους μήνες - χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Και τότε είπαν πως είναι δυνατόν να έχει πεθάνει η γυναίκα σου και να έχεις μια καινούργια σχέση. Και το πένθος και το πώς αισθάνεται κάποιος μέσα του είναι καθαρά υποκειμενικό.

Έχουμε μια ζωή, γιατί να τη ζήσουμε όπως θέλουν οι άλλοι, οι άλλοι πάντα ζηλεύουν την ευτυχία των συνανθρώπων μας. Δε ξέρω άνθρωπο που να χαίρεται με την ευτυχία του άλλου πραγματικά. Όλοι κράζουν επειδή ζουν τη μίζερη ζωή τους και κράζουν τους άλλους, επειδή τους βλέπουν ευτυχισμένους. Εσείς αν φτάσετε στα 90 και σας δίνεται μια ευκαιρία να έχετε ένα σύντροφο, πείτε όχι δεν θέλω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Παράλληλα σχετικές δηλώσει έκανε και η κόρη του δικηγόρου, Αίθρα Λυκουρέζου αναφέροντας: «Βλέπω τώρα δυο μέρες στα social να γράφουν και να γράφουν για τον πατέρα μου, που εμφανίστηκε με μια κοπέλα στην πρεμιέρα ενός θεάτρου και έχουν οργιάσει εκεί οι διάφοροι και γράφουν και γράφουν και γράφουν. Η αλήθεια είναι ότι, καταρχάς, δεν ρωτήσαμε την άποψή σας παιδιά, δεν μας αφορά, δεν αφορά κανέναν η άποψή σας για το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν τη ρωτήσαμε, πρώτο αυτό να το ξέρετε, να το θυμάστε βασικά.

Δεύτερον, είσαι 90 χρονών; Έχεις υπάρξει ο καλύτερος ποινικολόγος στην ιστορία της Ελλάδας; Έχεις κάνει το επάγγελμα και το έχεις απογειώσει; Έχεις υπάρξει παντρεμένος με την ωραιότερη Ελληνίδα στην Ελλάδα; Έχεις κάνει παιδιά, έχεις οικογένεια, έχεις δώσει τα πάντα απλόχερα χωρίς ποτέ να αρνηθείς στις γυναίκες της ζωής σου, στα παιδιά σου, στη γυναίκα σου τα πάντα απλόχερα και δεν έχεις πει ποτέ όχι; Έχεις βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη όταν το χρειαζόταν χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά; Έχεις υπάρξει ο νούμερο 1 ποινικολόγος στην Ελλάδα; Έχεις διαμορφώσει καταστάσεις στα νομικά θέματα και στο ποινικό δίκαιο...δείτε εδώ τη συνέχεια.