Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μετά από αυτό που έπαθα...» - Φανερά ανανεωμένος μετά την περιπέτεια της υγείας του

Οι δηλώσεις του ηθοποιού στην κάμερα του Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μετά από αυτό που έπαθα...» - Φανερά ανανεωμένος μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ελένη, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 1/7 με τον ηθοποιό να μιλάει φανερά ανανεωμένος και αισιόδοξος για το μέλλον μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο ηθοποιός και η ομάδα της θεατρικής παράστασης "Μπαμπάδες με ρούμι" ξεκίνησαν την καλοκαιρινή περιοδεία και παράλληλα τις παραστάσεις στο Βεάκειο θέατρο. Από το χαμόγελο στο πρόσωπο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο πολύ απολαμβάνει τη νέα σελίδα, που έχει γυρίσει στη ζωή του μετά το επεισόδιο με την υγεία του.

Δείτε επίσης: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Επέστρεψα απαλλαγμένος από τον φόβο του θανάτου» - Γενέθλια για τον ηθοποιό

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Τώρα και μετά από αυτό που έπαθα, το καινούργιο ξεκίνημα για εμένα είναι μια μεγάλη χαρά. Πάντα είχα όρεξη, απλώς τώρα όταν σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του ηθοποιού στη συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον ίδιο να μιλάει για τη διπλή ανακοπή, που υπεστη: «Δόξα τω Θεώ αναρρώνω καλά, όπως δείχνουν τα πράγματα. Ήταν μια τρομερή περιπέτεια, ξαφνική όπως είναι όλα αυτά τα πράγματα. Κεραμίδα. Ένα βράδυ άρχισα να πονάω, ευτυχώς όλα λειτούργησαν υπέρ μου και δεν ήμουν μόνος μου. Η Βίκυ ήταν επάνω και μιλούσαμε στο τηλέφωνο, σε τριπλή επικοινωνία, με τη φίλη μας, την Ελένη Κούρκουλα, για την παράσταση. Ξαφνικά τους είπα “παιδιά, δεν αισθάνομαι καλά”. Δεν κατάλαβαν στην αρχή ότι είναι κάτι σοβαρό αλλά εγώ είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ άσχημα.

Τους είπα πως “Δεν είμαι καλά, σβήνω”, ευτυχώς η Ελένη είπε “πάρτε αμέσως το 166”, το 166 ήρθε πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα. Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανακοπή στο νοσοκομείο», (δείτε εδώ το βίντεο και τη συνέχεια).