Ελένη Μενεγάκη: «Τέσσερις και μία...» - Ξέσπασε σε γέλια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την μπηχτή της παρουσιάστριας

Έρχεται το φινάλε στο Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Τέσσερις και μία...» - Ξέσπασε σε γέλια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την μπηχτή της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια ανάσα πριν από το τέλος της εκπομπής της στο Mega και μάλιστα τη Δευτέρα 1/7 η παρουσιάστρια βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Ελένη ξεκινώντας την τελευταία της εβδομάδα.

Η ίδια μάλιστα, αφού μίλησε αρχικά για το ατύχημα που είχε (δείτε εδώ τι είπε) στη συνέχεια αναφέρθηκε με ακρίβεια στις ημέρες, που της έχουν απομείνει για τη λήξη της εκπομπής. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5/7 η εκπομπή Ελένη και η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Τότε λοιπόν μετά τις ατάκες του Δημήτρη Ουγγαρέζου η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο και του απάντησε όλο χιούμορ, πως ό,τι και αν πει μέσα στη βδομάδα που τρέχει δεν θα έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και σε 4 ημέρες θα ρίξουν αυλαία.

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για το τέλος της εκπομπής της στο Mega

Δ.ΟΥ: Θα χαθείς; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να έχεις μια ανασφάλεια του τι θα κάνεις του χρόνου, αλλά με τους ανθρώπους και με τις σχέσεις, αν όντως έχεις δώσει την ψυχούλα σου και έχεις δεθεί με ανθρώπους, μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο, να πάτε για ένα καφέ.

Ε.Μ: Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν τελειώνεις μια συνεργασία, επειδή μπαίνεις σε μια άλλη καθημερινότητα, δεν σημαίνει ότι σκέφτεσαι αρνητικά για κάποιον που είχες θετική σχέση, αλλά δεν τον βλέπεις, ούτε μιλάς κάθε μέρα στο τηλέφωνο.

Δ.ΟΥ.: Μην κλαις τότε! Αν θες να τον δεις, δες τον. Συγγνώμη Ελένη, δεν μιλάω για εσένα απλά λίγο το υφάκι μου...

Ε.Μ.: Πες το όπως θέλεις

Δ.ΟΥ.: Όχι, το υφάκι μου… Επειδή κι εμένα με εκνευρίζω

Ε.Μ.: Τέσσερις και μία, πάμε!

Ελένη Μενεγάκη - Μega