Γέννησε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος - Έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της

Υποδέχτηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γέννησε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος - Έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος που βλέπει την οικογένεια της να μεγαλώνει. Πριν από μερικές ώρες έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της (δείτε πως είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της).

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3.030 με την μαμά και την κόρη να χαίρουν άκρα υγείας όπως αναφέρει το boommag.gr.

Αυτή η δημοσιογράφος γέννησε

Ο λόγος για την Μυρτώ Κάζη η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιραζόταν διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η δημοσιογράφος έχει αποκτήσει ακόμα δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο.

Μυρτώ Κάζη γέννησε

Στο γιο της μάλιστα όπως έχει εξομολογηθεί η Μυρτώ Κάζη, είχε δύσκολο τοκετό. «O γιος μου γεννήθηκε 7 μηνών. Όταν γεννιέται ένα μωράκι πρόωρα χρειάζεται υποστήριξη και έτσι πηγαίνει απευθείας από τη μανούλα του, πηγαίνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Αυτό σημαίνει ότι δεν το αγκαλιάζεις. Ένα βράδυ εκλιπαρούσα μία κυρία στη μονάδα να με αφήσει να χαϊδέψω τον γιο μου. Εν τέλει με άφησε και θυμάμαι πως γύρισα πίσω στη μητέρα μου και δεν ήθελα να πλύνω τα χέρια μου.

Όταν ήρθε η γιατρός και μου είπε θα πάρουμε το μωρό, έπαθα σοκ γιατί δεν το είχα πιστέψει. Μετά γίνονται όλα πολύ γρήγορα σε αυτές τις περιπτώσεις. Θυμάμαι ότι όταν μπήκα στο χειρουργείο τους είπα θέλω να πάρω τη μαμά μου, η οποία κοιμόταν και της λέω “μαμά μου παίρνουν το μωρό” και μου λέει “αγάπη μου είναι Χριστούγεννα, είσαι πολύ τυχερή, του χρόνου θα κάνουμε μεγάλο πάρτι για το μωρό"», είχε πει.