Μαριλού Κόζαρη: Με υπέροχο μαύρο φόρεμα στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζεύγος

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαριλού Κόζαρη: Με υπέροχο μαύρο φόρεμα στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζεύγος

Εν αναμονή της βάπτισης της κόρης τους (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες) το ζευγάρι εθεάθη από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr, πριν από λίγες ημέρες, στο Δημαρχείο Αθηνών και στο πάρτι επιτροπής για τα Internation Emmy Awards 2024. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη πλέον ακολουθούν ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα αφού όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από το κοριτσάκι τους γι' αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν περιοριστεί κατά πολύ.

Όταν, όμως, κυκλοφορούν, δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι και οι παπαράτσι "καίγονται" για ένα κλικ τους.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Μαριλού Κόζαρη και Πάνος Μουζουράκης

Μαριλού Κόζαρη Πάνος Μουζουράκης

«Το παιδί προέκυψε γρήγορα...»

«Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι οι γονείς της Μαριλού. Είναι μέσα στα δώρα του 2023. Το παιδί προέκυψε γρήγορα στη σχέση μας. Η απόφαση μας ήταν κοινή», ανέφερε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του για τα πεθερικά του ο γνωστός τραγουδιστής.

«Αυτή την περίοδο βλέπω λίγες ώρες την κόρη μου αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου αν πάθαινα κάτι. Ο σεβασμός μου για τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα».

«Η Μαριλού παίζει το τραγούδι μου στην κόρη μας κάθε μέρα. Την νανουρίζω και εγώ τραγουδώντας της. Η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα».