Γιώργος Καπουτζίδης - Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη στην σκηνή του Pride για την σχέση τους - «Όταν ακουμπάς τον φίλο σου...»

Ξεκαθάρισαν την κατάσταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης - Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη στην σκηνή του Pride για την σχέση τους - «Όταν ακουμπάς τον φίλο σου...»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν οι παρουσιαστές του Europride Θεσσαλονίκης. Οι δυο παρουσιαστές ανέβηκαν στην σκηνή το βράδυ του Σαββάτου 29/6 και υποδέχτηκαν τον κόσμο συγκινημένοι για τα μεγάλα βήματα που έχουν γίνει ώστε και τα ΛΟΑΤ+ άτομα να έχουν ίσα δικαιώματα.

«Είναι συγκλονιστική στιγμή. Δεν περίμενα μετά από τόσα χρόνια που είμαι πάνω σε μία σκηνή, να βρεθώ σε ένα τέτοιο κοινό. Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχοι! Είναι υπέροχα. Βρισκόμαστε σε μία εμβληματική χρονιά που η Ελλάδα υποδέχτηκε το νομοσχέδιο. Έχουμε προσπαθήσει κι εγώ και ο Γιώργος εδώ και αρκετά χρόνια αυτό το νομοσχέδιο να γίνει πραγματικότητα και μάς βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσουμε τα πέντε κόμματα στη Βουλή που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ανθρώπους που βοήθησαν αυτοί στη διοργάνωση», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη να συμπληρώνει: «Κάτι κάναμε και εμείς...Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη ισότιμη ένταξη στην κοινωνία, στην εργασία, στην πλήρη αποδοχή στην οικογένεια. Γενικότερα, τα pride θα γίνονται για όσο θέλουμε».

Το ξεκαθάρισμα Καπουτζίδη - Σεργουλόπουλου για τη σχέση τους

Σε άλλο σημείο της παρουσίασης ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον Γιώργο Καπουτζίδη θέλησαν να βάλουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισαν πως δεν είναι σε σχέση μεταξύ τους.

«Δεν είμαστε ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε», είπε στα αγγλικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Όχι, όχι ποτέ! Δεν είμαστε ζευγάρι και δεν θα γίνουμε ποτέ! Ποτέ... Θεέ μου... Ξέρετε οι φίλοι, όταν ακουμπάς τον φίλο σου είναι αμήχανο!», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε επίσης: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, νόμιζα ότι...» - Συγκίνησε με τα λόγια του ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου