Δημήτρης Σταρόβας: Η αποκάλυψη της συντρόφου του για την υγεία του - «Την Τετάρτη, μετά από 42 ημέρες ξαναμπήκε...»

Οι τελευταίες εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την πορεία της υγείας του. Όπως αποκάλυψε, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο οδηγήθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, ενώ πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στο σπίτι τους. Ο καλλιτέχνης επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με την αγαπημένη του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Η Άννα Σταθάκη λοιπόν αποκάλυψε πως έχει γυρίσει στο σπίτι του, ενώ ανέφερε πως συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών.

Η αποκάλυψη της συντρόφου του Δημήτρη Σταρόβα

«Την Τετάρτη, μετά από 42 ημέρες ξαναμπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης. Δόξα τω Θεώ. Συνεχίζει ανελλιπώς και με θέληση την φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του», είπε η Άννα Σταθάκη για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα.

Η σημερινή εικόνα του Δημήτρη Σταρόβα

Ο καλλιτέχνης έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών, ωστόσο αντιμετωπίζει μια δυσκολία στην ομιλία.

Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Δημήτρη Σταρόβα φαίνεται να μην έχουν υποστεί καμία βλάβη. Την Τρίτη 25/6 μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επανήλθε με ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ίδιος κρατάει την κιθάρα του και χαμογελώντας στην κάμερα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε τι άλλο, παίζει δηλαδή μουσική! Η χαρά στο πρόσωπό του περιγράφει την ανάγκη, που είχε ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από όλη αυτή την περιπέτεια υγείας να ασχοληθεί και πάλι με την αγαπημένη του κιθάρα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: "Κύμα" αγάπης μετά την πρώτη ανάρτησή του στα social media - Τα συγκινητικά μηνύματα της ελληνικής showbiz

«Έτσι κι’ έτσι…», έγραψε ο Δημήτρης Σταρόβας.