Αθηνά Οικονομάκου: Ρομαντικό δείπνο με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Ιταλία - Η κοινή φωτογραφία

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Ρομαντικό δείπνο με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Ιταλία - Η κοινή φωτογραφία

Παρελθόν είναι πλέον ο Φίλιππος Μιχόπουλος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Μπρούνο Τσερέλα. Ο πρώην μπασκετμπολίστας και η ηθοποιός περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί, αφού τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν είναι μακριά. Εκείνη μένει στην Ελλάδα, ενώ εκείνος στην Ιταλία.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, η Αθηνά βρίσκεται στην Ιταλία και αφιερώνουν χρόνο για τη σχέση τους η οποία δεν μετράει μεγάλο διάστημα. Πηγαίνουν ρομαντικά ραντεβού, κάνουν βόλτες με φίλους, ενώ παρακολουθούν και μπάσκετ.

Η νέα κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα

Σε μια από τις εξόδους τους, Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα δείπνησαν σε Ιταλικό εστιατόριο και πέρασαν πολύ όμορφα.

Δείτε επίσης: Μητέρα δύο παιδιών από διαφορετικούς γάμους - Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του Τσερέλα

Αθηνά Οικονομάκου Μπρούνο Τσερέλα

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα, σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο Μπρούνο Τσερέλα (37 ετών σήμερα) είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας με την τελευταία ομάδα που έπαιξε να είναι η Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Σταθμός ωστόσο της καριέρας του ήταν η Emporio Armani Milano.

Γεννήθηκε στην Αργεντινή και μετακόμισε στην Ιταλία λίγο πριν την ενηλικίωση του, για να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 2008 και έχοντας παίξει σε μικρές ομάδες, εντάχθηκε στην Banca Tercas Teramo. Το 2013 εντάχθηκε στην Emporio Armani Milano το 2013 και μαζί τους συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, την EuroLeague, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το 2017 στάλθηκε ως δανεικός στην Umana Reyer Venezia. Με την ομάδα αυτή τη σεζόν 2017–18, κέρδισε το FIBA ​​Europe Cup. Τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Blue Basket 1971, από την οποία έφυγε κρεμώντας τα παπούτσια του. Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έχει κάνει στο προφίλ του στο Instagram.