Ιωάννα Τούνη: Ατύχημα στην Σύρο - Βίντεο με τα αίματα στο πόδι της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ταξίδεψαν μαζί με τον γιο τους, Πάρη στην Σύρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, ο σύζυγός της συμμετείχε ξανά στο μεγάλο τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο νησί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε πολλές αναρτήσεις, ανάμεσα σε αυτές και το ατύχημα που είχε στο ξενοδοχείο που μένει με την οικογένεια της.

Το ατύχημα της Ιωάννας Τούνη στην Σύρο

Η Ιωάννα Τούνη χαρακτηριστικά όπως αποκάλυψε, παραπάτησε από ένα σκαλί και έπεσε κάτω. Μάλιστα, τραυμάτισε το πόδι της με αποτέλεσμα να τρέχει αίμα.

«Πως τα κατάφερα, αλλά μόλις έπεσα. Έχω να το κάνω πολλά χρόνια αυτό. Πώς έπεσε κάτω; Έπεσα κάτω σαν τον Πάρη, σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα γιατί έπινα νερό», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Δείτε επίσης: Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα σχόλια που δέχεται για το βάρος της - «Μετά τα δυο απανωτά χειρουργεία, ο οργανισμός μου...»

Ιωάννα Τούνη Πάρος ατύχημα

Πριν την Σύρο, η Ιωάννα Τούνη είχε ταξιδέψει στην Μύκονο. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις μαγευτικές στιγμές που βίωσε έχοντας στο πλευρό της πάντα, τον σύζυγό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους Πάρη, που είναι ο καρπός του έρωτά τους.

Μαζί με την οικογένεια της και τους φίλους της απόλαυσαν με το παραπάνω την θάλασσα, ενώ καθόντουσαν πρώτη ξαπλώστρα για να παίζουν τα παιδιά με το νερό και την άμμο. Το σούσι δεν έλειπε από το τραπεζάκι τους, αφού είναι αγαπημένη συνήθεια της Ιωάννας Τούνη.

Μάλιστα, δεν έλειψε και η βόλτα με σκάφος. Πήγαν μέχρι την Θηρασιά, όπου το τοπίο και το κλίμα ήταν ονειρικό και βγαλμένο από κάποιο παραμύθι.