Συγκινεί η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, λίγο πριν την πρεμιέρα του Power of Love: «Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω...»

Ο νεαρός νικητής έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκινεί η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, λίγο πριν την πρεμιέρα του Power of Love: «Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω...»

Ξεκίνησε απόψε (30/6) στις 21:00 ο νέος κύκλος του Power of Love, με τη μητέρα ενός απ' τους νικητές να μας θυμίζει ότι, σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, γινόταν ο τελικός του πρώτου κύκλου. Νικητές είχαν αναδειχτεί η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα επί της Λεωφόρου Συγγρού. Η είδηση είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Με μία ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του Πάνου Ζάρλα θυμήθηκε με συγκίνηση τον γιο της, για το ήθος του, αλλά και για τις όμορφες αντιδράσεις που δέχτηκε από τον κόσμο, αμέσως μετά τη νίκη του. Μπορεί εκείνος να έχει φύγει από τη ζωή, αλλά σίγουρα δεν έχει ξεχαστεί από τον κόσμο που τον γνώρισε.

Δείτε επίσης: Power of Love: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες στο reality αγάπης - «Εισέβαλαν» στο My Man Can

Η ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα

«Power of love 30/06/2018! Σήμερα το facebook με πήγε αρκετά χρόνια πίσω. Σε ένα τηλεπαιχνίδι που προσωπικά είδα ελάχιστα αλλά με επηρέασε έντονα στη ζωή μου καθώς είχε συμμετάσχει ως παίχτης ο γιος μου, Πάνος Ζάρλας. Σαν σήμερα λοιπόν μέσα από την ψηφοφορία παιχτών και κοινού βγήκε νικητής και αγαπημένος παίχτης. Αυτό που έγινε αργότερα στο προσωπικό μου προφίλ ήταν απίστευτο.

Δέχτηκα άπειρα συγχαρητήρια για το ήθος την ευγένεια και τη θετική αύρα που είχε. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως μέσα από μια οθόνη τόσος κόσμος επηρεάστηκε τόσο πολύ από την προσωπικότητά του. Έξι χρόνια μετά, νοιώθω το ίδιο περήφανη και συγκινημένη διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να μου στέλνουν!

Τελικά αυτό που μένει στη ζωή είναι τι στίγμα αφήνεις πίσω σου!!! Η ευγένεια ο σεβασμός και το ήθος είναι αρετές που δε θα σε προδώσουν ποτέ», ανέφερε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Power of love 30/06/2018! Σήμερα το fb με πήγε αρκετά χρόνια πίσω. Σε ένα τηλεπαιχνίδι που προσωπικά είδα ελάχιστα αλλά...

Posted by Stella Nikolaou on Sunday, June 30, 2024