Ματίνα Νικολάου - Αυτές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον πατέρα του γιου της: «Δεν ήταν από την αρχή έτσι»

Το μέλλον με τον Νίκο Μουτσινά και η επιστροφή της Βάνιας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου - Αυτές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον πατέρα του γιου της: «Δεν ήταν από την αρχή έτσι»

H Ματίνα Νικολάου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι της Κυριακής (30/6). Με αφορμή τη συμμετοχή της στην επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή, η ηθοποιός μίλησε με τον Κώστα Τσουρό για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για τον γιο που έχει αποκτήσει.

«Συζητάω για να επιστρέψω στην τηλεόραση, αναφέρομαι και σε σίριαλ από το δεύτερο μισό της σεζόν. Περιμένω να δω τι θα είναι απ' όλα αυτά που ακούγονται. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι δίπλα στον Νίκο ως “Βάνια”. Είναι ένας ρόλος που αγαπήθηκε πολύ, πριν γίνει στην εκπομπή, από την παράσταση που κάναμε. Μου δίνει πολύ χαρά. Σαν χαρακτήρας είμαι πιο κλειστή, ο αυθορμητισμός μου βγαίνει στους ρόλους», δήλωσε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Δείτε επίσης: Ματίνα Νικολάου: «Δεν τα κατάφερνα οικονομικά, δεν είναι καθόλου εύκολο να ζητήσεις βοήθεια»

Η Ματίνα Νικολάου για τον γιο που έχει αποκτήσει

«Είναι περίεργο που ο γιος μου πάει Λύκειο, δεν κατάλαβα πότε συνέβη αυτό. Περνάει μία ήσυχη εφηβεία, δεν με προβληματίζει, έχουμε όμορφη σχέση και ελπίζω να μην αλλάξει αυτό. Με τον Βασίλη (σ.σ. τον σύντροφό της) έχουν φιλική σχέση, γιατί ο Παναγιώτης περνάει πολλές ώρες και με τον μπαμπά του. Έχουμε καλή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Δεν ήταν από την αρχή έτσι, γιατί υπάρχουν διάφορα μετά από έναν χωρισμό, αλλά όταν χρόνο με το χρόνο η σχέση μας έγινε ιδανική», σημείωσε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Ματίνα Νικολάου.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Ματίνα Νικολάου απάντησε πως: «Δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ. Δεν είναι κάτι που έχουμε σκοπό να κάνουμε με τον Βασίλη. Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος με πολύ καλή ψυχή και είναι πολύ δοτικός. Όλα αυτά που έχει ζήσει μεγαλώνοντας τα αδέρφια του μετά την απώλεια της μητέρας του, του έχουν δώσει ψυχική δύναμη. Αγαπάει πραγματικά και είναι πολύ συγκινητικό. Τον θαυμάζω πολύ και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».