Γιώργος Λιβάνης για Ανδρομάχη: «Πέρσι τέτοια εποχή, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να μου συμβεί όλο αυτό»

Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς και θέλει να είναι στον τοκετό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά του με την Ανδρομάχη, ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε συνέντευξη στο I Love ΣουΚου. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε αυτή την ευχάριστη περίοδο της ζωής του, αλλά και στις συμβουλές που θα έδινε στον εαυτό του, όταν ήταν πιο μικρός.

«Ανυπομονώ να γεννηθεί το παιδί μας με την Ανδρομάχη. Αυτά τα πράγματα είναι απλά, ήρθε και έδεσε. Πέρσι τέτοια εποχή, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να μου συμβεί όλο αυτό. Όταν είδα το παιδί χοροπηδούσα, αν και η έντονη αντίδραση ήταν πιο μετά. Στην αρχή μου έλεγαν πως ήταν κοριτσάκι για κάνα μήνα, μπερδεύτηκε ο γιατρός. Θέλω να βρίσκομαι μέσα στον τοκετό, είμαι δίπλα της σε όλα και θα είμαι εκεί από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους

Ο Γιώργος Λιβάνης συμβουλεύει τον μικρότερο εαυτό του

«Μία συμβουλή που θα έδινα στον μικρότερο εαυτό μου είναι να ζω περισσότερο τις στιγμές και να μη σκέφτομαι τόσο πολύ. Υπήρχε μία περίοδος, όταν ήμουν 24-28 χρονών, που είχα εγκλωβιστεί στη δουλειά. Σκεφτόμουν μόνο πώς θα κάνω επιτυχία και κάποιες στιγμές όλο αυτό χτύπησε κόκκινο», ανέφερε εν συνεχεία ο Γιώργος Λιβάνης.

«Εδώ και 3 χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία, μία ή δύο φορές την εβδομάδα, δεν έχω ταμπού με τέτοια πράγματα. Κάποια στιγμή πέρσι ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος και με χτυπούσε τόσο πολύ το φως στο μαγαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, που διέκοψα το πρόγραμμά μου στη μέση», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιβάνης.