Αντρέας Γεωργίου: Λίγο πριν τον γάμο, ποζάρει με την καλλονή μητέρα της Σιμώνης Χριστοδούλου!

Κούκλα η πεθερά!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετράει αντίστροφα για την ημέρα που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς να έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες. Ο Αντρέας Γεωργίου κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική του ζωή, αλλά είναι γνωστό πως την 1η Σεπτεμβρίου θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Σιμώνης Χριστοδούλου.

Με αυτή την αφορμή ο σκηνοθέτης και ηθοποιός στις σειρές «Γη της Ελιάς» και «Famagusta» του Mega, μας συστήνει σταδιακά την ευρύτερη οικογένειά του. Το απόγευμα της Κυριακής 30/6 ο Αντρέας Γεωργίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας με ντοκουμέντα στους διαδικτυακούς του φίλους ότι δεν είναι κούκλα μόνο η μέλλουσα σύζυγός του, αλλά και η μητέρα της.

Δείτε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: Ερωτευμένος στη θάλασσα με τη Σιμώνη Χριστοδούλου - Νέα κοινή ανάρτηση με τους μελλόνυμφους

Αυτή είναι η καλλονή πεθερά του Αντρέα Γεωργίου

Είχε να μοιάσει η Σιμώνη Χριστοδούλου, αφού όπως θα δείτε παρακάτω, η πεθερά του δημιουργού είναι μία σκέτη καλλονή. Ο Αντρέας Γεωργίου πόζαρε με την κ. Μιράντα, που φυσικά έχει κληροδοτήσει πολλά όμορφα χαρακτηριστικά στην κόρη της, και δεν φαίνεται να την έχει αγγίξει ο χρόνος. Θα πίστευε κανείς πως έχει κόρη σε ηλικία γάμου;

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Αντρέας Γεωργίου:

Οι δηλώσεις για τον γάμο του

«Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και χαίρομαι πολύ για αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό, νιώθω ότι το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται», είχε δηλώσει πρόσφατα σχετικά με τον γάμο του ο Αντρέας Γεωργίου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» (δείτε εδώ το βίντεο).