Μελίνα Νικολαΐδη: Διέγραψε τις κοινές της φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Οριστική «αυλαία» στη σχέση τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης να μην έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει, την είδηση του χωρισμού τους ύστερα από δυο χρόνια σχέσης, ωστόσο οι πράξεις λένε πολλά περισσότερα. Οριστικό φαίνεται να είναι το φινάλε στη μεταξύ τους όμορφη ιστορία και πλέον απολαμβάνουν ως single και οι δύο το καλοκαίρι τους.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια Σου», η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πως διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες της με τον πρώην σύντροφό της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο γοητευτικός γυμναστής πάντως ακόμη ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media.

Δείτε επίσης: Ντέμης Νικολαΐδης: Στο Βερολίνο με την κόρη του, Μελίνα για το Euro 2024 - Πατέρας και κόρη στις κερκίδες

Η Μελίνα Νικολαΐδη στη Γερμανία, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στον... Φέρρη

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ήταν χωρίς σύντροφο το βράδυ του Σαββάτου (29/6) στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης. Από την άλλη, η Μελίνα Νικολαΐδη αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Γερμανία και παρακολουθεί το Euro μαζί με τον πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Δείτε φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού:

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Οι λόγοι του χωρισμού

Το πρωί της Πέμπτης 19/6 η Τίνα Μεσσαροπούλου επιβεβαίωσε το γεγονός στον αέρα του Happy Day αναφέροντας χαρακτηριστικά πως επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ο οποίος της εκμυστηρεύτηκε την δυσάρεστη αυτή τροπή στην σχέση του. Μάλιστα, η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ALPHA αποκάλυψε και τον λόγο που το ζευγάρι μετά από 2 ολόκληρα χρόνια έφτασε στον χωρισμό λέγοντας «Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα»