Μπέττυ Μαγγίρα - Τέλος το I Love ΣουΚού και η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1: «Κάπου θα τρουπώσω...»

«Οι συνεργάτες μου πλάνταξαν στο κλάμα, εγώ κρατήθηκα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα - Τέλος το I Love ΣουΚού και η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1: «Κάπου θα τρουπώσω...»

«Αυλαία» έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 30/6 η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της «I Love ΣουΚού», μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Η παρουσιάστρια μπορεί να συγκράτησε τα δάκρυά της, ωστόσο δεν ίσχυσε το ίδιο και για τους συνεργάτες της, με τους οποίους έχουν γίνει μία παρέα. Το τέλος της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου σηματοδότησε και την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, αφού στις πρώτες της δηλώσεις η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν «ρίζωσε» στο κανάλι.

Οι τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν την Μπέττυ Μαγγίρα έξω από το στούντιο, αμέσως μετά την τελευταία εκπομπή «I Love ΣουΚού» και τη ρώτησαν για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς και αν υπάρχει πικρία μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Ένα ευχαριστώ και σε όσους δεν μας αγάπησαν τόσο πολύ! Μπορεί να είπα ότι εδώ θα ριζώσω...» - Έπεσε η αυλαία για το I Love ΣουΚου

Οι πρώτες δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα μετά το τέλος του I Love ΣουΚού

«Οι συνεργάτες μου πλάνταξαν στο κλάμα, εγώ κρατήθηκα, αντέχω! Κλαίω σπίτι, πριν έρθω, για να κρατηθώ εδώ. Ο τίτλος που θα έβαζα στη φετινή σεζόν είναι… αριστούργημα! Σε κάθε τέλος υπάρχει μία συγκίνηση και είναι μία νέα αρχή. Όταν ξεκινάς σε ένα νέο κανάλι, πάντα ευελπιστείς για το καλύτερο, δεν συνεχίζεται εντάξει. Υπάρχει πικρία… αλλά είναι αποφάσεις του καναλιού και εμείς δουλεύουμε για το κανάλι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Όσον αφορά τους λόγους που τελείωσε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, και αν είχαν σχέση με την άρνηση της να παρουσιάσει infotainment εκπομπή, η Μπέττυ Μαγγίρα συμπλήρωσε: «Δεν είναι ώρα να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις. Κάποια στιγμή, όταν θα έρθει η ώρα θα απαντηθεί και αυτό. Μπορεί να μην ρίζωσα στον ΑΝΤ1, αλλά κάπου θα... τρουπώσω. Και να μην ριζώσω, θα γυρνάω από κανάρα σε κανάρα».

«Ευχής έργον θα ήταν να είμαστε η ίδια ομάδα μαζί, γιατί δέσαμε πολύ, υπήρξε χημεία, περάσαμε φανταστικά. Σίγουρα το καλύτερο είναι να συνεχίζαμε έτσι, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Φτάνουν στα αυτιά μας τα δημοσιεύματα για τα σχέδια του ANT1, δεν είμαστε κουφοί... Οι διάδρομοι μιλάνε, αλλά πολλά ακούγονται. Νομίζω για πρώτη φορά τα πήγαμε μια χαρά. Το YFSF έχει παγώσει από το κανάλι» τόνισε μεταξύ άλλων, κλείνοντας τη φετινή σεζόν, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»: