Μπέττυ Μαγγίρα: «Ένα ευχαριστώ και σε όσους δεν μας αγάπησαν τόσο πολύ! Μπορεί να είπα ότι εδώ θα ριζώσω...» - Έπεσε η αυλαία για το I Love ΣουΚου

Με δάκρυα οι συνεργάτες της παρουσιάστριας! Η μοναχική της έξοδος από το πλατό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δημήτρης Μακαλιάς (δεξιά)
Instagram / Δημήτρης Μακαλιάς (δεξιά)

Η Μπέττυ Μαγγίρα, όπως έχει γίνει γνωστό, δεν θα συνεχίσει το I Love ΣουΚου την επόμενη σεζόν, αλλά ούτε και την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου ήταν η τελευταία της εκπομπή και η συγκίνηση ήταν τεράστια από την αρχή στο πλατό.

Η ίδια προσπαθούσε να μην κλάψει για το τέλος αυτό, ωστόσο οι συνεργάτες της δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν και σε πολλές στιγμές "έσπασαν" μπροστά στις κάμερες. Κλείνοντας, όμως, πήραν ένας ένας τον λόγο και αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, αγκαλιάστηκαν, τραγούδησαν και έκλεισαν αυτό τον κύκλο με χαμόγελο.

Τα συγκινητικά λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα στο φινάλε του I Love ΣουΚου

«Κλαίτε καλέ; Χαρά είναι, περάσαμε μία ωραία χρονιά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα βλέποντας όλη την ομάδα της να δακρύζει μετά την προβολή του συγκεντρωτικού βίντεο για όσα έζησαν ολόκληρη τη χρονιά.

«Ήσουν καπετάνισσα καλή, το πήγες καλά αυτό το πλοίο. Τίποτα δεν χάνεται. Εγώ και εσένα σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», της είπε τότε, μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Σίσσυ Καλλίνη πρόσθεσε: «Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με αγκαλιάσατε. Ευχαριστώ έναν έναν. Ανακάλυψα κι εγώ κάτι καινούριο. Μου δόθηκε χρόνος να αποκαλύψω τον πραγματικό μου εαυτό. Είσαι σπουδαία καπετάνισσα».

Δείτε επίσης: I Love ΣουΚου: «Ο σύζυγός μου έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του...» - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα στον αέρα του ΑΝΤ1

«Όλοι ήσασταν υπέροχοι. Τίποτα άλλο», επισήμανε με την σειρά της και η Λίτσα Πατέρα, ενώ η παρουσιάστρια πήρε τελευταία τον λόγο και δήλωσε:

«Να σας ευχαριστήσω όλους έναν έναν, μέσα από την καρδιά μου, δεν θα μιλήσω ονόματα, γιατί δεν προλαβαίνουμε και θα ξεχάσουμε κανέναν και θα είναι άδικο. Ευχαριστούμε τον ΑΝΤ1 που μείναμε ένα χρόνο και μας έδωσε χώρο. Να πούμε και ένα ευχαριστώ και για όσους δεν μας αγάπησαν τόσο πολύ, γιατί μας έκαναν να αγαπήσουμε τον εαυτό μας πιο πολύ. Μπορεί να είπα ερχόμενη εδώ ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει, κάπου θα ριζώσουμε κι εμείς. Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή, Αυτό να κρατήσουμε» και ζήτησε από τον κόσμο να τους αφήσουν ως ομάδα να ζήσουν τον αποχαιρετισμό τους με λίγη αγάπη παραπάνω.

Έπειτα μπήκαν όλοι, και όσοι είναι πίσω από τις κάμερες, στο πλατό, όπως και τα παιδιά του Δημήτρη Μακαλιά και λίγο πριν πέσει η αυλαία, η παρουσιάστρια φόρεσε την καπαρντίνα και τα γυαλιά της, κοίταξε με συγκίνηση το στούντιο που αφήνει και αποχώρησε μόνη της, στέλνοντας ένα φιλί στην κάμερα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακαλιάς: «Σήμερα αποχαιρετάμε και ανανεώνουμε...» - Το συγκινητικό αντίο λίγο πριν πέσει αυλαία στο I Love ΣουΚου