I Love ΣουΚου: «Ο σύζυγός μου έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του...» - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα στον αέρα του ΑΝΤ1

«Πολλά από τα σχολιαστικά μου μπορεί να τα έγραφα μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I Love ΣουΚου: «Ο σύζυγός μου έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του...» - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα στον αέρα του ΑΝΤ1

Στην τελευταία εκπομπή του I Love ΣουΚου στο κανάλι του ΑΝΤ1 η Αθηνά Αφαλίδου παρουσίασε το τελευταίο σχολιαστικό της βίντεο και μετά την προβολή του ξέσπασε σε κλάματα. Η συγκίνηση ήταν, γενικότερα, από την αρχή διάχυτη στο πλατό, εξαιτίας του τέλους αυτής της συνεργασίας, ωστόσο η δημοσιογράφος με αφορμή το βίντεο αυτό προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την χρονιά που πέρασε, έχοντας δίπλα της αυτή την όμορφη και δεμένη ομάδα, με αποτέλεσμα να δακρύσουν και όλοι οι υπόλοιποι στο πλατό.

Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Αθηνάς Αφαλίδου στο I Love ΣουΚου

«Και γέλασα μαζί σας και σας αγάπησα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά τον φετινό χειμώνα δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έχουμε "βράχους" πίσω στο μοντάζ και αγάπησαν κι αυτοί πολύ αυτή την ενότητα και έβαλαν όλη τους την τέχνη. Κάθε φορά που ξεκινάει μια καινούργια συνεργασία πηγαίνεις με όλη σου την αγάπη και όλο το φως που έχεις μέσα στη ψυχή σου, αλλά δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Και λες "τι θα βρω εκεί που πάω;". Και να το ονειρευόμουν αυτό που έζησα, αυτή την αγκαλιά τη μεγάλη από όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ, ήταν πιο μαγική και απ’ όλα τα πιο τρελά μου όνειρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Για μένα αυτή η συνεργασία ήταν δώρο Θεού, κυριολεκτικά, χωρίς καμιά υπερβολή. Γιατί σε προσωπικό επίπεδο, αυτά τα τρία χρόνια έχω δώσει πολύ μεγάλες μάχες, δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά, παρόλο που ήταν πολύ δύσκολο το πρόγραμμά μου. Ο κόσμος δεν γνωρίζει, αλλά έχω πει ότι ο σύζυγός μου έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του. Αυτό που δεν έχω πει είναι ότι πολλά από τα σχολιαστικά μου μπορεί να τα έγραφα μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Δεν έλειψα όμως ούτε μία μέρα από τη δουλειά, παρόλο που η ομάδα με στήριζε και μου έλεγε να πάρω χρόνο για τον εαυτό μου.

Γιατί και μόνο με τη σκέψη ότι θα ερχόμουν στη δουλειά και θα σας συναντήσω γέμιζε η ψυχή μου με φως. Έπαιρνα τεράστια δύναμη και όλο αυτό το φως μπορούσα να το πάω και μετά στον άντρα μου. Το Σ ‘ αγαπώ είναι λίγο, Μπέττυ μου. Ελπίζω να μη σας βάρυνα με όλο αυτό, αλλά ήθελα να το πω», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος. Ο σύζυγός της, αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως έχει διαγνωστεί με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακαλιάς: «Σήμερα αποχαιρετάμε και ανανεώνουμε...» - Το συγκινητικό αντίο λίγο πριν πέσει αυλαία στο I Love ΣουΚου