Κωνσταντίνος Βασάλος: Πήγε στο σπίτι που μένει η Βαλαβάνη με τον Μόργκαν - «Μέχρι και κάτι εσώρουχα που είχα κρυμμένα κάπου...»

«Τι να της πω; "Α, βρήκες καινούριο σύντροφο, δεν μου αρέσει καθόλου, μη μου μιλάς;"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: Πήγε στο σπίτι που μένει η Βαλαβάνη με τον Μόργκαν - «Μέχρι και κάτι εσώρουχα που είχα κρυμμένα κάπου...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, κατά τις οποίες αποκάλυψε πως μία ημέρα πριν ο Κωνσταντίνος Βασάλος την επισκέφθηκε στο σπίτι που μένει με τον Γρηγόρη Μόργκαν για να πάρει κάποια πράγματά του.

«Δεν τα γύρισε τα κλειδιά ακόμα, αλλά ήρθε και πήρε κάτι άλλα πράγματα πριν από λίγο. Ο σύντροφός μου δε ζηλεύει. Χαιρετήθηκαν, μια χαρά, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά και το απόσπασμα αυτό συζητήθηκε "απέναντι" στο MEGA και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με φέρνεις σε δύσκολη θέση» - Η αμηχανία του όταν τον ρώτησαν για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρη Μόργκαν

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για την επίσκεψη στο σπίτι Βαλαβάνη - Μόργκαν

  • Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πήγα από το σπίτι της Ευρυδίκης να πάρω κάτι που είχα...».
  • Σίσσυ Χρηστίδου: «Ένα sup, τα μάθαμε».
  • Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έκανα τον κινέζο εγώ τόσο καιρό και έλεγα "άστο που να το πάρω να το βάλω, γιατί δεν έχω χώρο στο σπίτι μου", και ήταν στο υπόγειο...».
  • Σίσσυ Χρηστίδου: «Να σε ρωτήσω κάτι ψυχούλα μου; Τα κλειδιά γιατί δεν είχες γυρίσει στην κοπέλα;».
  • Κωνσταντίνος Βασάλος: «Για να ελέγχω το σπίτι όταν... κατάλαβες... Μπορεί να χρειαστεί κάτι. Να πρέπει να ταϊσω καμία γάτα. Να μην έχω ένα κλειδί; Όχι, αστειεύομαι! Το ξέχασα, δεν έδωσα τα κλειδιά τώρα...».
  • Σίσσυ Χρηστίδου: «Αφού χθες πήγες να πάρεις το sup...».
  • Κωνσταντίνος Βασάλος: «Μα με έφαγε. Μου είπε "έλα να το πάρεις, αλλιώς θα το πετάξω. Το πήρα αναγκαστικά, δεν έχω που να το βάλω. Τα έχω πάρει όλα τώρα, δεν έχει μείνει τίποτα, μέχρι και κάτι εσώρουχα που είχα κρυμμένα κάπου για δύσκολες στιγμές τα πήρα κι αυτά. Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω. Δεν έχω τα κλειδιά για όλο το σπίτι, έχω για κάποιες βασικές. Για την πάνω πάνω δεν τα έχω. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με την Ευρυδίκη. Έχει προχωρήσει τη ζωή της. Τι να της πω; "Α, βρήκες καινούριο σύντροφο, δεν μου αρέσει καθόλου, μη μου μιλάς;". Να της κάνω και μούτρα; Όχι, είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι, όλα καλά».

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μου έλειπε η φροντίδα! Υπήρχαν καταστάσεις που...» - Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο!