Στούντιο με θέα: «Η εκπομπή συνεχίζεται κάπου αλλού» - Φινάλε όλο νόημα για τη Φαίη Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1

Τα τελευταία της λόγια σε αυτό το πλατό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στούντιο με θέα: «Η εκπομπή συνεχίζεται κάπου αλλού» - Φινάλε όλο νόημα για τη Φαίη Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1

Οι εκπομπές έχουν ξεκινήσει μία μία να ρίχνουν αυλαία, καθώς το καλοκαίρι έφτασε και η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει. Την Παρασκευή 28/6 ολοκληρώθηκαν πολλές εκπομπές, μία από αυτές και το Πρωινό Σουσού με τα κλάματα της Ελένης Τσολάκη (δείτε εδώ γιατί), ενώ σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται το I Love ΣουΚου στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την ανάρτηση όλο νόημα του Δημήτρη Μακαλιά) και νωρίτερα έκανε φινάλε η Φαίη Μαυραγάνη με το Στούντιο με Θέα.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, στο τέλος της εκπομπής ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για όλα αυτά τα χρόνια, ευχήθηκε στο κοινό να περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι, ενώ ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές... για κάπου αλλού. Όλα δείχνουν πως αλλάζει τηλεοπτική στέγη, λοιπόν.

Το αντίο της Φαίης Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1

«Κλείνει αυτός ο κύκλος, με εμένα και τον Κωστή και όλη αυτή την παρέα που έχετε γνωρίσει αυτά τα χρόνια, η εκπομπή αυτή όμως συνεχίζεται. Κλείνει 11 χρόνια φέτος, συνεχίζει το ταξίδι της κάπου αλλού, οπότε θα τα ξαναπούμε. Να ευχαριστήσω πολύ το πλατό, το κοντρόλ, το μοντάζ, το μακιγιάζ, το ενδυματολογικό… Όλα τα παιδιά, όλη μου την ομάδα! Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε, καλό καλοκαίρι, καλημέρα σας…», είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς ευχαριστούμε για όλα! Μια πραγματική κυρία της δημοσιογραφίας. Καλή συνέχεια, επιτυχίες! Σίγουρα για σένα...», της είπε ο συνεργάτης της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια, μπορεί να μην έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση για το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο οι φήμες τους τελευταίους μήνες την θέλουν να πηγαίνει προς το ΣΚΑΙ και να έχει κάνει ήδη προχωρημένες συζητήσεις με τους αρμόδιους.

Φαίη Μαυραγάνη φινάλε Στούντιο με Θέα