Χριστίνα Παππά: «Στην εξέταση που έκανα χθες βρέθηκε κάτι...» - Δύσκολες στιγμές μετά την επίθεση στη Γλυφάδα

Το ξέσπασμα της νύφης της, Άννας Μπεζάν, για όσα πέρασε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χριστίνα Παππά: «Στην εξέταση που έκανα χθες βρέθηκε κάτι...» - Δύσκολες στιγμές μετά την επίθεση στη Γλυφάδα

Η Χριστίνα Παππά πριν από μερικές ημέρες έπεσε θύμα μίας άγριας επίθεσης στη Γλυφάδα, από άγνωστο άνδρα, ο οποίος ήταν εξοργισμένος και ξέσπασε πάνω της, χτυπώντας την με το αμάξι και με τα χέρια του (δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο).

Η ίδια δεν προχώρησε τελικά σε μήνυση (δείτε εδώ γιατί) και επέλεξε να μείνει στο σπίτι της και να αναρρώσει, ωστόσο ο Γολγοθάς της δεν έχει τέλος. Όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Ιουνίου, έχει αρρωστήσει, ενώ οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Τι έδειξαν οι εξετάσεις της Χριστίνας Παππά μετά την επίθεση

«Γειά σας! Ποιος με καταράστηκε; Που λέει και το τραγούδι... Στη Μύκονο γκρεμοτσακίστηκα, ήρθα στην Αθήνα, βρέθηκε αυτός ο... - δεν ξέρω πως να τον κατονομάσω - που με χτύπησε. Πονάει όλο μου το σώμα, ο αυχένας μου με έχει πεθάνει. Στην εξέταση που έκανα χθες βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα. Μια φοράω κολάρο, μία το βγάζω, δεν αντέχω κιόλας να φοράω τίποτα. Σήμερα έχω υψηλό πυρετό. Τι γνωσσοφαγιά είναι αυτή; Ποιος τρώγεται; Να μη πειράζεις άνθρωπος και συνέχεια να τρώγονται... ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων, διότι έχω την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα. Δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές των γενεθλίων μου και έγινε αυτό. Που να τα πω κι εγώ; Τα λέω σε εσάς», είπε χαρακτηριστικά.

Η νύφη της, Άννα Μπεζάν, η οποία είναι δίπλα της και την στηρίζει σε όλο αυτό, ξέσπασε με τη σειρά της μέσα από μία ανάρτηση στο δικό της προφίλ, μετά από όλα όσα πέρασε η πεθερά της, γράφοντας: «Με αφορμή τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε η Χριστίνα Παππά πριν λίγες μέρες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πόσο ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου. Άνθρωποι βιάζουν και είναι ελεύθεροι, άνθρωποι χτυπάνε με δικαιολογία την ψυχολογική τους κατάσταση, άνθρωποι βανδαλίζουν ξένες περιουσίες γιατί έτσι, το κράτος;

Το κράτος για να λειτουργήσει πρέπει να γίνονται οι καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Αυτοί είμαστε. Άνθρωποι χωρίς παιδεία και κατά συνέπεια χωρίς σεβασμό! Μου λέτε πως θα πάψω να ανησυχώ; Να ανησυχώ που έχω φέρει στη ζωή ένα παιδί, ένα κοριτσάκι που θα γίνει γυναίκα και θα πρέπει να προστατευθεί από αυτή την έμφυλη βία;».

Ξέσπασμα Μπεζάν για επίθεση σε Παππά