Ελένη Τσολάκη – Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, για τη γιορτή του

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2017

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Γιορτή Πέτρου και Παύλου σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου, όπου ανάμεσα στους εορτάζοντες βρίσκεται και ο σύζυγος της Ελένης Τσολάκη, Παύλος Πετρουλάκης. Σε γενικές γραμμές η παρουσιάστρια του Open κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική της ζωή, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως, από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017, τους έχουμε δει ελάχιστες φορές μαζί

Η σημερινή γιορτή τούς έδωσε, ωστόσο, την καλύτερη αφορμή για να κάνουν την... εξαίρεση. Η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε χθες την εκπομπή της «Πρωινό Σουσού», ξεκινάει διακοπές σύντομα και πριν απ' αυτό πόζαρε για μια selfie φωτογραφία δίπλα στον σύζυγό της, στέλνοντας έτσι και δημόσια τις ευχές της για την ονομαστική του γιορτή.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: «Σπόντες δεν πετάω ποτέ εγώ! Θα τα πούμε όλα όταν μπορώ...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δακρύβρεχτη αυλαία του Πρωινό Σουσού

Η φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγό της

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Τσολάκη γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον ξεχωριστό μου Παύλο». Αυτή ήταν μία σπάνια αναφορά της παρουσιάστριας στη σχέση τους, που πάντως αποτελεί... ήρεμη δύναμη. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που μοιράστηκε:

Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη για την ονομαστική γιορτή του Παύλου Πετρουλάκη

Στο παρελθόν η Ελένη Τσολάκη έχει μιλήσει για τη σχέση τους, λέγοντας στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα: «Συμβουλεύομαι τον Παύλο, αλλά όχι σε κάθε λεπτομέρεια της δουλειάς μου γιατί αυτό μπορεί να είναι και φορτικό. Δεν ξέρει την δουλειά και τον κόσμο οπότε είναι δική του απόφαση να είναι ένα βήμα πιο πίσω, γιατί δεν αισθάνεται καλά και αυτό οφείλω να το σεβαστώ»