Αλέξανδρος Ρήγας για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Η ερμηνεία της στη “Μαντάμ Σουσού” είναι στο top3 όλων των εποχών»

Πώς απάντησε για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Ρήγας για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Η ερμηνεία της στη “Μαντάμ Σουσού” είναι στο top3 όλων των εποχών»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο remake της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» σε δύο ταινίες, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, καθώς και στην πρόσφατη απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν συνεργαστεί.

Όσον αφορά τις σκέψεις που έκανε, όταν πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στο πρόσφατο παρελθόν, ο Αλέξανδρος Ρήγας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Η ζωή μπορεί να υπάρξει μια χαρά και χωρίς εμάς, το έχουν αποδείξει 100.000 χρόνια της ανθρώπινης ύπαρξης πάνω στη Γη. Αν το αντιλαμβανόμασταν αυτό πιο νωρίς και δεν αισθανόμασταν οι βασιλείς του σύμπαντος, αυτό θα μας έκανε πιο χαλαρούς και επιεικείς απέναντι στα πράγματα και στους ανθρώπους. Υπάρχει ο θυμός ότι μετά τον θάνατό σου, η ζωή θα συνεχίσει χωρίς εσένα».

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: «Κάθε φορά που σε βλέπω, είσαι και πιο αδύνατος» - Άφωνη με την εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στο Πρωινό Σουσου

Ο Αλέξανδρος Ρήγας θυμάται την Άννα Παναγιωτοπούλου

«Η ευλογία με τους ανθρώπους που αφήνουν καλλιτεχνικό αποτύπωμα, είναι ότι υπάρχουν στη συνείδησή μας. Όσο ζουν οι άνθρωποι που τη γνώρισαν προσωπικά ή μέσα από τις δουλειές της, θα υπάρχει η Άννα. Το σώμα φεύγει και το μυαλό χάνεται, είναι νομοτέλεια, και πάντα υπάρχει θλίψη», σημείωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας, όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Αλλά άφησε τόσο όμορφα πράγματα η Άννα, που θεωρώ ευλογία ότι υπάρχει τηλεόραση και κινηματογράφος για να θυμόμαστε δουλειές της. Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν σπουδαία και πιστεύω ότι η ερμηνεία της στη “Μαντάμ Σουσού” ήταν στο top3 των καλύτερων ερμηνειών στην ελληνική τηλεόραση», συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Αλέξανδρος Ρήγας για την αείμνηστη ηθοποιό και πρώην συνεργάτιδά του.