Δημήτρης Κόκοτας: Η νέα ανακοίνωση για την υγεία του - «Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο»

«Θέλει χρόνο και υπομονή, φυσικά και για την οικογένειά του»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» το πρωί του Σαββάτου (29/6). Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, τονίζοντας πως ακόμα δεν είναι σε θέση να βγει απ' το νοσοκομείο, 3 μήνες από την ημέρα που εισήχθη με ανακοπή.

«Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, αντιδρά ξεχωριστά και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι “σε αυτή τη νόσο, αυτός θα πάει έτσι”. Κανένας δεν το ξέρει, εξελίσσεται. Θέλει χρόνο, θέλει υπομονή και φυσικά και για την οικογένειά του. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο τόσους μήνες, δεν είναι εύκολο πράγμα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Οι επιπλοκές υπήρχαν από την πρώτη στιγμή όσον αφορά στην...» - Τι πραγματικά συμβαίνει 3 μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο

Η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι στη ΜΑΦ. Για τους συγγενείς που έχουν ανθρώπους σε αυτές τις μονάδες, και στις απλές κλίνες, είναι πολύ ψυχοφθόρο να πηγαινοέρχεσαι και να βλέπεις τον άνθρωπό σου σε αυτή την κατάσταση και να περιμένεις. Εμείς οι γιατροί ξέρουμε κάποια πράγματα, εσείς από την αρχή λέγατε και ρωτούσατε “πότε θα βγει;”, ο καθένας θα βγει όταν πρέπει να βγει», τόνισε η Ματίνα Παγώνη εν συνεχεία.

«Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βγει και να πάει στο σπίτι του ή σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Θα παραμείνει, θα τον παρακολουθεί η ομάδα που τον παρακολουθεί, θα γίνονται οι εξετάσεις και όταν χρειαστεί, τότε οι γιατροί θα δώσουν το οκ για να βγει από το νοσοκομείο. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος, απλοί άνθρωποι», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη, όσον αφορά τον Δημήτρη Κόκοτα.