Τζόυς Ευείδη για Γιώργο Κιμούλη: «Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος, τον καταχειροκρότησε στην παράσταση»

«Έχω δουλέψει δύο φορές μαζί του και έχω περάσει “τζάμι”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής I Love ΣουΚου, όπου μίλησε για το θέατρο, την... γεροντίαση, καθώς και την πρόσφατη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. Όπως σημείωσε η ηθοποιός, δεν έχει κανένα παράπονο από την επαγγελματική συνάντησή τους, ενώ και το κοινό τον έχει αποδεχτεί ξανά.

«Είμαι βαθιά κομπλεξικό άτομο. Το θέατρο είναι παλιοδουλειά, είναι τσιγγαναριό. Άμα δεν μου άρεσε, δεν θα ήμουν στο θέατρο. Είμαι και αγχώδης, ακόμα με αγχώνει το αν θα έχω δουλειά. Οι ανάγκες για ρόλους είναι για γυναίκες πιο ενεργά ερωτικές. Για μεγαλύτερες ηλικίες δεν υπάρχουν και πολλοί ρόλοι», δήλωσε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Δείτε επίσης: Τζόυς Ευείδη: «Η σκηνή που με δέρνει ο Γιαννάκης ο Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες, γύρισα σπίτι μπλαβί!»

Πώς σχολίασε η Τζόυς Ευείδη τον Γιώργο Κιμούλη

Η Τζόυς Ευείδη σημείωσε με χιούμορ, σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον χρόνο που περνάει: «Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να κάνω αισθητικές επεμβάσεις για να φαίνομαι πιο νέα, μου αρέσει και λίγο η… γεροντίαση. Είμαι γεροντοκόρη, είμαι vintage ανύπαντρη. Δεν υπήρχε περίπτωση να ερωτευτώ άνθρωπο που δεν αγαπάει τα ζώα. Ήμουν πολύ τυχερή στις δουλειές που έκανα στην τηλεόραση. Έχω πει όχι σε δουλειές που διαφωνούσα ηθικά».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη η Τζόυς Ευείδη δήλωσε: «Τον Γιώργο τον αγαπάει πολύ ο κόσμος, τον αποδέχεται και τον καταχειροκρότησε χθες στην παράσταση. Εμένα ο Γιώργος με έβγαλε στο θέατρο. Έχω δουλέψει δύο φορές μαζί του και έχω περάσει “τζάμι”. Δεν γίνεται να μην έχει την αποδοχή ένας άνθρωπος με τέτοιο ιδιαίτερο ταλέντο και τέτοιο μοναδικό εγκέφαλο. Δεν παίζουμε για τους συναδέλφους. Μας αρέσει να τους αρέσουμε, αλλά δεν θα μας “πλερώσουν” κιόλας. Προτιμώ να έχω την αποδοχή από το “ταμείο”».