Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Βασίλης Καρράς ήταν εκεί σε μία δύσκολη στιγμή για εμένα»

Η συμβουλή που του έδωσε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο παρουσιαστής μίλησε με τον Κώστα Τσουρό για τη γνωριμία του με τον Βασίλη Καρρά, καθώς έπαιζε τραγούδι του, μπαίνοντας στο στούντιο. Παράλληλα αποκάλυψε πως ήδη έχει συμφωνήσει για την επόμενη χρονιά, μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

«Είναι ένας άνθρωπος – δεν θέλω να πω φίλος, γιατί γίνεται μία καπήλευση μετά από κάποιο σημείο – αλλά είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι, εκτιμώ και το παράδειγμά του θα είναι πάντα μες στο μυαλό μου. Από πιτσιρικάς τον άκουγα. Κάποια στιγμή, δύσκολη για μένα, είχα την τύχη να τον γνωρίσω», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Την έχω κάνει την επιλογή μου! Αν ισχύει αυτό που είπε η Καινούργιου, το κανάλι προσβάλει...»

«Ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο στο Καϊμακτσαλάν, χτύπησε το τηλέφωνο και μου ζήτησαν να κατέβω στη ρεσεψιόν. Ήταν ο Βασίλης Καρράς στην είσοδο και μου λέει “πιτσιρίκο, θα έρθεις να φάμε;”. Από τότε ήταν πάντα εκεί για μένα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βασίλης ένωσε όλους τους Έλληνες. “Πιτσιρίκο, χαμηλά τη μπάλα” ήταν απ' τα πρώτα πράγματα που μου είπε», σημείωσε εν συνεχεία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όταν τα μυαλά του Δημήτρη Ουγγαρέζου πήραν αέρα

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε πως: «Όταν πρωτοξεκίνησα πήρα τα μυαλά μου αέρα και τα ξανακατέβασα. Πάντα σκάει μία καλή φάπα και ισιώνεις. Ένιωθα κάπως στην αρχή ότι περπατάς και νιώθεις ότι σου το χρώσταγε η ζωή. Είναι, όμως, κάτι που κατακτάται καθημερινά και κάθε φορά που την “ακούς”, απομακρύνεσαι από τον κόσμο. Γρήγορα έπεσαν οι φάπες και ίσιωσα. Μία φορά νόμιζα ότι με είχαν αναγνωρίζει σε ένα ρακάδικο, πλησιάζω μία παρέα, και μου λένε “Μία τυροκαυτερή και ένα mix grill”!».

Όσον αφορά την επόμενη χρονιά αποκάλυψε ότι έχει κλείσει από τώρα τηλεοπτικό προορισμό. «Έχω συμφωνήσει τι θα κάνω του χρόνου, απλά για λόγους διαδικαστικούς, θα περιμένω το κανάλι να ανακοινώσει. Πάντα το κανάλι ανακοινώνει. Δεν θα πω σε πιο κανάλι ακόμα», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.