Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία

«Είσαι η καλύτερη του κόσμου», της έγραψε ο μπασκετμπολίστας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Ευτυχισμένες στιγμές για την Αθηνά Οικονομάκου, που ταξίδεψε για το Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο, ώστε να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, και μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα. Το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και έκτοτε δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν προτίθεται να κρύψει αυτή τη σχέση.

Η Αθηνά Οικονομάκου παρακολούθησε τον σύντροφό της και φαινόταν άκρως ενθουσιασμένη ποζάροντας με τη φανέλα του, έχοντας παρέα την κολλητή της, Νικόλ Παναγιώτου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Αν και μέχρι πρόσφατα απέφευγε να μοιράζεται κοινά στιγμιότυπα μαζί του, τελικά την αρχή έκανε εκείνος πριν από λίγη ώρα.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη κοινή ανάρτηση με τον Μπρούνο Τσερέλα - Η φωτογραφία αγκαλιά με τη νέα πεθερά της

Η φωτογραφία με την Αθηνά Οικονομάκου που μοιράστηκε ο Μπρούνο Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα μοιράστηκε στιγμιότυπα από το φινάλε του αγώνα, μαζί με οπαδούς και φίλους, ενώ δεν έλειψε και η σύντροφός του. «Είσαι η καλύτερη του κόσμου», έγραψε ο 37χρονος μπασκετμπολίστας στη φωτογραφία που μοιράστηκε και φαίνεται πως δεν κρύβει τον έρωτά του για την Αθηνά Οικονομάκου. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που ανέβασε:

Μπρούνο Τσερέλα και Αθηνά Οικονομάκου

Τις τελευταίες μέρες και η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε πως έχει έρθει αρκετά κοντά με τον νέο της σύντροφο, καθώς έχει ήδη γνωρίσει την οικογένειά του. Η ηθοποιός αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα του, με τις δυο τους αγκαλιασμένες, φορώντας την ίδια φανέλα με το επώνυμο του 37χρονου και σημειώνοντας: «Team Cerella».

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα;

Ο Μπρούνο Τσερέλα (37 ετών σήμερα) είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας με την τελευταία ομάδα που έπαιξε να είναι η Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Σταθμός, ωστόσο, της καριέρας του ήταν η Emporio Armani Milano.

Γεννήθηκε στην Αργεντινή και μετακόμισε στην Ιταλία λίγο πριν την ενηλικίωση του, για να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 2008 και έχοντας παίξει σε μικρές ομάδες, εντάχθηκε στην Banca Tercas Teramo. Το 2013 εντάχθηκε στην Emporio Armani Milano το 2013 και μαζί τους συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, την EuroLeague, για πρώτη φορά στην καριέρα του.