Αντέδρασε η Τόνια Σωτηροπούλου: «Είναι χαζή αυτή η ερώτηση, φτάνει πια με αυτή την άποψη»

Απέφυγε να απαντήσει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντέδρασε η Τόνια Σωτηροπούλου: «Είναι χαζή αυτή η ερώτηση, φτάνει πια με αυτή την άποψη»

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, μεταξύ αυτών του I Love ΣουΚου με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο της και όσα (δεν) άλλαξαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωστή Μαραβέγια το τελευταίο διάστημα, ενώ αντέδρασε ιδιαίτερα σε μία συγκεκριμένη ερώτηση που της έγινε για την οικογένειά της, καθώς τη θεώρησε ιδιαίτερα αδιάκριτη.

«Έλα καλέ τώρα, αν είναι δυνατόν! Δεν άλλαξε τίποτα. Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι σε μια σχέση. Δεν αισθάνομαι άνετα να παρουσιάσω μια εκπομπή, αν και ηθοποιοί είμαστε, ρόλους παίρνουμε. Αν κάποια στιγμή υπήρχε κάτι που μου ταιριάζει, ίσως. Προς το παρόν όχι. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τηλεοπτικά με τον Κωστή Μαραβέγια. Όλες οι προσωπικές ερωτήσεις είναι αδιάκριτες, αλλά οτιδήποτε μπορώ να το διαχειριστώ. Στην πραγματικότητα, όταν ρωτάς κάποιο για κάτι προσωπικό, η πιθανότητα να σου απαντήσει είναι 20%», δήλωσε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε επίσης: Τόνια Σωτηροπούλου: Τα ωραιότερα γενέθλια για την ηθοποιό – Με 4 τούρτες και τον Κωστή Μαραβέγια στο πλευρό της

Η στιγμή που αντέδρασε η Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες: «Είναι χαζή η ερώτηση αν “έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι”, πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω δεν απαντάνε ούτε στους φίλους τους τη συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν με ενοχλεί, αλλά αποφεύγω να την απαντάω, γιατί έχω ανθρώπους που έχουν δυσκολευτεί πάρα πολύ με αυτό το κομμάτι, θεωρώ πως είναι άκομψο να ρωτάς κάτι τέτοιο, γιατί δεν ξέρεις το background της κάθε γυναίκας, αν μπορεί ή όχι. Φτάνει πια με την άποψη ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά».

Δείτε παρακάτω το βίντεο, όπως προβλήθηκε από το I Love ΣουΚου στον ΑΝΤ1: