Ναταλία Γερμανού – Μίλησε με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της: «Άκουσα μία γυναίκα τσακισμένη»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού – Μίλησε με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της: «Άκουσα μία γυναίκα τσακισμένη»

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, λίγες μέρες μετά την ομολογία του ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου. Η νομικός ζητάει μεταξύ άλλων, με υπόμνημα που κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού, την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τρεις ημέρες, προκειμένου να διαλευκανθεί περισσότερο η υπόθεση. Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» συζήτησαν το θέμα, το μεσημέρι του Σαββάτου, με την παρουσιάστρια να προβαίνει σε μία αποκάλυψη.

Λίγο πριν υποδεχτεί στο στούντιο τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως μίλησε μαζί της τηλεφωνικά με την Σοφία Πολυζωγοπούλου, αφότου κατέθεσε το υπόμνημα κατά του εν διαστάσει συζύγου της. «Είχαμε μια προσωπική συνομιλία αρκετών λεπτών. Είναι ένα πάρα πολύ γενναίο κορίτσι, πολύ τραυματισμένο ψυχολογικά και σωματικά. Αλλά και πάρα πολύ γενναίο», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Έπεσε σε μπλόκο για αλκοτέστ μετά τον ξυλοδαρμό της Πολυζωγοπούλου - Δίπλα εκείνη στα αίματα και κανείς δεν πήρε χαμπάρι

Η αναφορά της Ναταλίας Γερμανού στη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Στη συνέχεια, ενώ συζητούσαν το εν λόγω υπόμνημα, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Όπως τόνισε, μπορεί να είχε ραγίσει απ' όσα έζησε, ωστόσο είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το δίκιο της, για χάρη της κόρης της.

«Μιλώντας στο τηλέφωνο με την κυρία Πολυζωγοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης, θέλω να σας πω ότι άκουσα μια γυναίκα πραγματικά με σπασμένη φωνή, ραγισμένη, τσακισμένη. Αλλά παρόλα αυτά, με πολύ καθαρό μυαλό και πάρα πολύ αποφασισμένη. Το μόνο πράγμα που υπάρχει στον ορίζοντα της Σοφίας είναι το παιδί της και ζητήματα που άπτονται με αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.