Ελένη Μενεγάκη: «Από τα τέσσερά μου παιδιά, μόνο η Μαρίνα έβρισκε αγοράκια και λέγαμε με τον Μάκη...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για την κόρη και τον σύζυγό της

Η συμπεριφορά της 9χρονης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, γι' αυτό και τα μνημονεύει συχνά στην εκπομπή της. Το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου, μάλιστα, έκανε μία αναφορά στην μικρότερη κόρη της οικογένειας, την Μαρίνα Παντζοπούλου, η οποία είχε μία ιδιαίτερη συμπεριφορά όταν ήταν πιο μικρή, που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ίδιας και του συζύγου της, Ματέο.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως συνήθιζε όποτε ήταν με κόσμο, να πηγαίνει και να πιάνει άλλα παιδάκια της ηλικίας της, κυρίως αγόρια, και να τα αγκαλιάζει και να τα φιλάει, κάτι που δεν έκανε κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά της παρουσιάστριας.

Δείτε επίσης: «Όταν η μικρή μου κόρη πηγαίνει στον παππού και στη γιαγιά της...» - Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα και τον Ματέο Παντζόπουλο

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την συμπεριφορά της Μαρίνας Παντζοπούλου

«Λοιπόν εγώ θυμάμαι, από τα τέσσερά μου παιδιά, μόνο η Μαρίνα όταν ήταν πολύ μικρή, όταν κάναμε πάρτι στη Βαλέρια που έχουν και 7 χρόνια διαφορά, θυμάμαι ότι - τώρα σου λέω να ήταν δύο χρονών - πήγαινε μόνη της, έβρισκε αγοράκια, μικρά κι αυτά, τα έπαιρνε από το χέρι, τα πήγαινε μια βόλτα και μετά τους έκανε αγκαλιά και μετά έφευγε. Και λέγαμε με τον Μάκη "τι γίνεται ρε παιδιά; Αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα. Γιατί πάει και αγκαλιάζει τα άλλα παιδιά;". Τώρα σου λέω 2-3 χρονών να πηγαίνει έτσι, να αγκαλιάζει όλα τα παιδάκια, να τους δίνει φιλάκι...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ανέβηκαν οι τιμές στο ιδιωτικό σχολείο της μικρής Μαρινούλας - Πόσο πληρώνουν Μενεγάκη & Παντζόπουλος (Ντοκουμέντο)

Η Ελένη Μενεγάκη, πριν από καιρό, πραγματοποίησε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με την μικρότερη της οικογένειας, Μαρίνα, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από τη σχέση της και τον έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως είδαμε από τον φωτογραφικό φακό που τις απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή Μαρίνα έχει μεγαλώσει. Σήμερα είναι 9 ετών και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει στη μητέρα της, αν μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από όταν ήταν λίγο πιο μικρή. Από την άλλη, η παρουσιάστρια του MEGA, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και αέρινη, μέσα στο girly φόρεμα της!

Δείτε επίσης: Ποιος θα κληρονομήσει 30.000.000 από την περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου

Μαρίνα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη