Light: Όλοι τον κοιτούσαν - Τα φιλιά και τα "καυτά" τετ α τετ με την σύντροφό του σε γνωστή παραλία της Μυκόνου

Με μικροσκοπικό μπικίνι και διχτυωτό πανωφόρι η Άννα Θεοδωρίδη στην αγκαλιά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Light είναι εδώ και πολλά χρόνια σε σχέση με την Άννα Θεοδωρίδη, η οποία έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με χιλιάδες ακόλουθους και δική της εταιρεία. Δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε στα social media, αλλά ούτε και στις κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις (δείτε εδώ τα καυτά φιλιά τους στα μπουζούκια) και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τους εντόπισε στις διακοπές τους στη Μύκονο, σε γνωστή παραλία και beach bar, σε πολύ τρυφερές στιγμές. Αντάλλασσαν φιλιά μεταξύ τους, αγκαλιάζονταν και δεν σταματούσαν να "πειράζουν" ο ένας τον άλλο, κάνοντας όλα τα βλέμματα να γυρνούν προς το μέρος τους.

Τα τρυφερά τετ α τετ του Light με την σύντροφό του στη Μύκονο

Εκείνος φορούσε ένα ριγέ μαγιό, αλυσίδα στον λαιμό και γυαλιά ηλίου, ενώ εκείνη φορούσε μικροσκοπικό μπικίνι και ένα πανωφόρι σε γαλάζιο χρώμα, διχτυωτό με φρου φρου στο τελείωμά του. Έλαμπαν από χαρά και δεν έδιναν καμία σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε επίσης: Ρομαντικές στιγμές στην Ελβετία με την Άννα Θεοδωρίδη (Βίντεο)

Light σύντροφος

Light σύντροφος Μύκονος

Light σύντροφος παραλία

Light σύντροφος θάλασσα

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο διάσημος τράπερ πριν από μερικούς μήνες, είχε δηλώσει για εκείνη: «Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό μου, δεν ήρθε στο προηγούμενο live γιατί ψάχναμε το σκυλάκι της. Είναι πιθανό να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Στην Ελλάδα που είναι παράξενη, εγώ και η σύντροφός μου δεν είμαστε δυο gay άντρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης, δε θα ξέρατε αν έχω κάνει πρόταση γάμου;».

TAGS