Σίσσυ Χρηστίδου: «Επειδή μιλήσαμε και στεναχωρήθηκε...» - Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τη δήλωση που έκανε για εκείνη

Η επικοινωνία των δύο παρουσιαστριών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Επειδή μιλήσαμε και στεναχωρήθηκε...» - Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τη δήλωση που έκανε για εκείνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου, την περασμένη εβδομάδα έκανε μία αναφορά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, όπου έλεγε πως όταν εκείνη θα έπαιρνε την θέση της στον ΑΝΤ1 δεν την είχε ενημερώσει πριν βγει ανακοίνωση (δείτε εδώ).

Η δήλωση αυτή παρεξηγήθηκε από πολλούς και το γεγονός αυτό δυσαρέστησε και στενοχώρησε την παρουσιάστρια του Happy Day, γι' αυτό και επικοινώνησε με την πρώτη και της εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, κάτι που μετέφερε στον αέρα σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου, η Σίσσυ Χρηστίδου ώστε να λήξει το θέμα.

Η επικοινωνία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη δήλωσή της

«Θέλω να κάνω μια μικρή παρένθεση για την Σταματίνα, γιατί της υποσχέθηκα ότι θα το αναφέρω. Μιλήσαμε κάποια στιγμή στο τηλέφωνο με τη Σταματίνα. Θυμάστε που είχαμε παίξει που έλεγε η Σταματίνα ότι δεν την είχε ειδοποιήσει η Φαίη ότι θα πήγαινε στον ΑΝΤ1 όταν ήταν εκείνη εκεί και είχε στενοχωρηθεί και είχα πει κι εγώ στην εκπομπή ότι ούτε εμένα με είχε πάρει η Σταματίνα, αλλά γιατί να με πάρει κιόλας τηλέφωνο και δεν περίμενα να με πάρει... Επειδή μιλήσαμε και στεναχωρήθηκε λίγο με αυτή τη δήλωση, θέλω να κάνω αυτή τη διόρθωση.

Μετά που μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι με τη Φαίη Σκορδά ήταν πάρα πολύ καλές φίλες, κολλητές και για αυτό περίμενε μια τέτοια ενημέρωση. Μιας που μιλήσαμε για την Σταματίνα ήθελα να το πω κι εγώ. Εγώ στην ουσία δεν εξέφρασα κάποιο παράπονο για την Σταματίνα, γιατί έτσι βγήκαν οι τίτλοι μετά. Από την αρχή είπα ότι δεν περίμενα καμία Σταματίνα να με πάρει να μου πει τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω χωρίσει εδώ και 5 χρόνια, έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου από τότε»