Ελένη Τσολάκη: «Σπόντες δεν πετάω ποτέ εγώ! Θα τα πούμε όλα όταν μπορώ...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δακρύβρεχτη αυλαία του Πρωινό Σουσού

Η απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Σπόντες δεν πετάω ποτέ εγώ! Θα τα πούμε όλα όταν μπορώ...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δακρύβρεχτη αυλαία του Πρωινό Σουσού

Το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου η Ελένη Τσολάκη, με δάκρυα στα μάτια, χωρίς καλά καλά να μπορεί να μιλήσει, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, που παρουσίαζε καθημερινά αυτή τη σεζόν, και η αυλαία έπεσε, χωρίς να είναι γνωστά τα επόμενα βήματα της ίδιας, αλλά και το μέλλον του ίδιου του προγράμματος (δείτε εδώ τον σπαραγμό και τα συγκινητικά της λόγια).

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, την περίμενε να βγει από το στούντιο για να αποσπάσει τις πρώτες της δηλώσεις για το φινάλε και να μάθει τι θα συμβεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως και τα συναισθήματά της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη μετά το φινάλε το Πρωινό Σουσού

«Δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί δεν ξέρω και τίποτα να σας πω. Να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ κάτω από τη ζέστη και περιμένετε. Καλό καλοκαίρι, να είμαστε καλά, να περάσετε όλοι όμορφα, γιατί ξέρω ότι για όλους μας ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Να περάσουμε όμορφα, να ξεκουραστούμε και έχει ο Θεός, ό,τι είναι να πούμε θα το πούμε. Ήταν μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά νομίζω για πολύ κόσμο. Θα τα πούμε όλα όταν έρθει η στιγμή και όταν μπορώ και εγώ κάτι να σας πω. Είμαι πολύ χαρούμενη για την ομάδα που δουλέψαμε μαζί, γι' αυτά τα παιδιά. Είμαι πολύ ευγνώμων που έζησα και αυτή την εμπειρία. Και αυτά κρατάω μόνο. Όλα τα άλλα θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Σπόντες δεν πετάω ποτέ εγώ. Καλό καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αποθεώθηκε δημόσια από τον Elon Musk - Το σχόλιο που έκανε για εκείνη στο twitter

Ο Νίκος Κοκλώνης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, πάντως, είχε αναφέρει για την ίδια: «Η Ελένη Τσολάκη είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει ποτέ, μια πολύ καλή συνεργάτιδα και τα πάει πολύ καλά, δεδομένου των συνθηκών. Θα ήταν άκομψο ενώ είναι στον αέρα και δεν έχω συζητήσει μαζί της, να πω αν θα φύγει από αυτή τη θέση ή όχι. Είναι καθαρά στο χέρι της! Η θέση της Ελένης στην Barking είναι τόσο δεδομένη, ώστε να επιλέγει και τι θέλει να κάνει».