Κραυγή αγωνίας για τη Νόρα Βαλσάμη: «Πρέπει χειρουργηθώ άμεσα» - Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Νόρα Βαλσάμη, καθώς όπως εξομολογήθηκε η ίδια στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα για την εφημερίδα Espresso, βρίσκεται στο νοσοκομείο για να πραγματοποιήσει επέμβαση. Η ηθοποιός είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την μέση της και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να μιλά έντονα φορτισμένη συναισθηματικά διότι δεν της ήταν εύκολο να κρατηθεί και όρθια αρκετές φορές.

Για την μέση της, λοιπόν, αναμένει να προχωρήσει σε χειρουργείο, διότι ενώ είχε ήδη μεγάλο θέμα, χτύπησε ξανά και η κατάσταση χειροτέρεψε. Βρίσκεται σε κλινική της Σύρου όπου έχει εγκατασταθεί μόνιμα το τελευταίο διάστημα της ζωής της και περιμένει να δει τι θα συμβεί.

Η εξομολόγηση της Νόρας Βαλσάμη για την παραμονή της στο νοσοκομείο

«Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως, λόγω επισκληρίδιου θα γίνει αύριο», εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο.

Δείτε επίσης: Η απομόνωση και η οικονομική καταστροφή - Με τι ασχολείται ο γιος της Νόρας Βαλσάμη, Έρικ

Νόρα Βαλσάμη νοσοκομείο

Η Νόρα Βαλσάμη πριν από μερικούς μήνες, τον Δεκέμβριο του 2023 συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως το σπίτι της μπήκε σε πλειστηριασμό, ωστόσο πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως κατάφερε να προστατεύσει και να κρατήσει στην ιδιοκτησία της την κατοικία της.

Η ίδια μίλησε γι' αυτό στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, χωρίς να θέλει όμως να μπει σε λεπτομέρειες για το πως έγιναν όλα, ενώ τόνισε πως αυτό που την πονάει περισσότερο αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με τα χρήματα και την οικονομική της καταστροφή, αλλά με τον σύζυγό της που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Ερρίκου Ανδρέου από την οποία έλειπε).

«Άλλα είναι τα προβλήματά μου. Έχασα τον άντρα μου. Κοντεύει χρόνος τώρα... Χάλια! Όλα είναι χάλια!», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το σπίτι μου σώθηκε από τον πλειστηριασμό, αυτό είναι αλήθεια. Ζω με μία σύνταξη 500 ευρώ, προσπαθώ να τα βγάλω πέρα, δεν με βοηθάει κανείς, είμαι ολομόναχη με το παιδί, δεν έχω κανέναν. Μη με ρωτάτε λεπτομέρειες για το σπίτι, σώθηκε τώρα. Με βοήθησε μία εταιρεία» (δείτε εδώ ποια είναι η εταιρεία).