Χαμός στο X/Twitter για το Φως στο Τούνελ: «Έβαλε ο Κοκλώ το Just Παρασκευή μπας και τσιμπήσει καμιά μονάδα και δεν του παν οτι απέναντι έχει season finale η Αγγέλω»

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια της Νικολούλη λίγο πριν πέσει αυλαία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμός στο X/Twitter για το Φως στο Τούνελ: «Έβαλε ο Κοκλώ το Just Παρασκευή μπας και τσιμπήσει καμιά μονάδα και δεν του παν οτι απέναντι έχει season finale η Αγγέλω»

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή του Φως στο Τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη αφού παρουσίασε τα νέα συνταρακτικά στοιχεία για τις υποθέσεις που μελετούσε και ερευνούσε όλο αυτό το διάστημα, πήρε λίγο χρόνο για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της για το καλοκαίρι (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού για την ανανέωση του συμβολαίου της).

Τα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη στο τελευταίο Φως στο Τούνελ της χρονιάς

«Είναι η τελευταία εκπομπή της τηλεοπτικής χρονιάς. Εμείς είπαμε ότι θα είμαστε πάλι μαζί από Οκτώβρη, εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA. Μια μεγάλη παρέα όλοι μας. Το τούνελ θα γίνει 30 χρόνων. Μη ρωτάτε πόσο θα γίνει η μαμά του. Αυτά είναι μυστικά. 30 χρόνια φίλοι μου, 30 χρόνια στον αέρα με τη δική σας τη βοήθεια», είπε αρχικά και αποχαιρέτησε προσωπικά τον ηχολήπτη της εκπομπής της, ο οποίος βγαίνει στη σύνταξη.

«Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, ποιον να πρωτοευχαριστήσω. Είναι τόσο καλή αυτή η οικογένεια που μας αγκάλιασε εδώ αυτά τα τρία χρόνια και πάμε στο τέταρτο. Και ειλικρινά σε έναν έναν ξεχωριστά μπροστά και πίσω από τις κάμερες οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και στους τεχνικούς μας και στο make up και στο τμήμα των trailer και στη ροή και στην παραγωγή μας, αυτή τη δημιουργική παραγωγή...

Θα ήθελα το μεγάλο ευχαριστώ να το πω στον πρόεδρό μας, τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, που μας στηρίζει όλους εδώ στο κανάλι και πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος. Πρέπει να το πω γιατί το νιώθω και έχω την ανάγκη να το πω αυτό. Στη διεύθυνση του προγράμματος και στον τιμονιέρη της. Τους συνεργάτες μου που τόσα χρόνια είμαστε μαζί... Θα ήθελα να το πω σε έναν έναν ξεχωριστά.

Το μεγάλο ευχαριστώ το αφήνουμε σε εσάς, σε εσάς τους τηλεθεατές που 29 χρόνια τώρα μας στηρίζετε, μας βοηθάτε, είστε οι εθελοντές μας, έχουμε δημιουργήσει αυτή την καλή σχέση και μπορώ και να παίρνω πληροφορίες από εσάς, αλλά να μην εκθέτω τους μάρτυρες ποτέ. Ευχαριστούμε για αυτή τη μεγάλη αγκαλιά. Θα βρεθούμε πάλι από Οκτώβρη για να μπούμε στα 30 χρόνια. Να είστε καλά! Καλό καλοκαίρι να έχετε όλοι, να ξεκουραστείτε!», πρόσθεσε έπειτα και έπεσε η αυλαία.

Δείτε επίσης: Αγγελική Νικολούλη: Το συγκινητικό αντίο στη θεία της – «Το μόνο που μπορώ να της πω είναι “καλό ταξίδι”»

Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος οι τηλεθεατές σχολίαζαν στο twitter και η παρουσιάστρια αποθεώθηκε για άλλη μία φορά από τον κόσμο που έμεινε μέχρι τα ξημερώματα για να την παρακολουθήσει και να την αποχαιρετήσει με τη σειρά του.