Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει τόπλες με δυο κεράσια στα στήθη – Σε ρόλο φωτογράφου ο Σπύρος Μαρτίκας

Ανέβασε τη θερμοκρασία ακόμα περισσότερο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, με πολλούς να απολαμβάνουν από τώρα τις διακοπές τους ή να ετοιμάζουν βαλίτσες. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η Βρισηίδα Ανδριώτου, που μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα απολαμβάνουν ονειρεμένες διακοπές στη Σαντορίνη και μας δείχνουν τι... χάνουμε από τη θέα στο μαγευτικό Αιγαίο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιάζει απελευθερωμένη μέσα απ' αυτόν τον έρωτα, και αυτό φαίνεται. Δεν διστάζει να αναθέσει στον σύντροφό της τον ρόλο του φωτογράφου, κι εκείνος τη βγάζει ασπροπρόσωπη. Αυτή τη φορά η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor, υπηρέτησε ένα ιδιαίτερο concept, που ξεχώρισε.

Η εκρηκτική ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Το βράδυ της Παρασκευής επέλεξε η Βρισηίδα Ανδριώτου για να μοιραστεί το εν λόγω στιγμιότυπο, κι εμείς λέμε... TGIF (Thank God It's Friday)! Πριν από λίγη ώρα το μοντέλο πόζαρε τόπλες, με δύο κεράσια στο ύψος του στήθους, τα οποία φυσικά κρατούσε ο Σπύρος Μαρτίκας. «Χαρούμενη Παρασκευή», έγραψε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor στη λεζάντα.

Σημειώνεται ότι δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που εύχονταν κάποιος να... φάει τα κεράσια. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου:

Δείτε επίσης: Βρισηίδα Ανδριώτου: Πρωινό και αγκαλιές στην πισίνα - τζακούζι με τον Σπύρο Μαρτίκα - Η χλιδάτη "ερωτοσπηλιά" που μένουν στη Σαντορίνη

Η ερωτική «φωλιά» της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Τον δικό τους παράδεισο έχουν βρει η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας στη Σαντορίνη. Στα story που έχει ανεβάσει η μελαχρινή Influencer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το δωμάτιό τους φαίνεται πως μοιάζει με μία μικρή σπηλιά, στην οποία υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που οδηγεί σε πισίνα - τζακούζι με θέα τη θάλασσα και το Αιγαίο. Εκεί τους αφήνουν και το πρωινό τους, σε πλωτό δίσκο.

Σε αυτή την πισίνα πόζαρε το ευτυχισμένο ζευγάρι και εκείνη δημοσίευσε μερικές από τις φωτογραφίες τους στο προφίλ της. Ο φαρμακοποιός κρατούσε από τη μέση την Βρισηίδα από την μέση, την κοιτούσε και «έλιωνε». Τα like και τα σχόλια πήραν αμέσως "φωτιά", με τους ακόλουθούς της να τους αποθεώνουν και να ταξιδεύουν μαζί τους.