Τραϊάνα Ανανία - Ξεσπάει για τη φημολογούμενη «σχέση» της: «Μην μου χρεώνετε γκόμενους που δεν ξέρω»

Το διαψεύδει κατηγορηματικά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της στην επιθεώρηση «Τότε, Τώρα, Πάντα», δημοσιεύματα ήθελαν την Τραϊάνα Ανανία να έχει βρει ξανά τον έρωτα. Με δύο stories, ωστόσο, η ηθοποιός διαψεύδει ότι ισχύει το οτιδήποτε και μάλιστα τονίζει πως δεν γνωρίζει καν τον άνθρωπο, με τον αναφέρεται πως είναι ζευγάρι.

Η Τραϊάνα Ανανία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύματα από σελίδα γνωστής εφημερίδας, όπου αναφέρεται ότι γνωστός δικηγόρος βρίσκεται στο πλευρό της το τελευταίο διάστημα. Αναδημοσιεύοντας τα στιγμιότυπα, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα όσα γράφονται.

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: Συγκλονίζει για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Το είδα να γίνεται! Άρχισα να του κάνω θεραπεία και...»

Η πρώτη αντίδραση της Τραϊάνας Ανανία στα δημοσιεύματα για σχέση

Σημειώνεται, πάντως, πως η γοητευτική ηθοποιός γενικώς κρατάει μία διακριτική στάση όσον αφορά την προσωπική της ζωή αποφεύγοντας γενικά να μιλάει για τους συντρόφους της. Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, όμως, δεν μπορούσε να μην απαντήσει.

Η Τραϊάνα Ανανία έδειξε την ενόχλησή της με το συγκεκριμένο δημοσίευμα και έγραψε ότι: «Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω καν τον τύπο. Μπορείτε να μην μου χρεώνετε γκόμενους που δεν ξέρω σας παρακαλώ;». Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η ηθοποιός:

Ανάρτηση Τραϊάνα Ανανία

Ανάρτηση Τραϊάνα Ανανία

Η Τραϊάνα Ανανία πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα». Με αυτή την αφορμή είχε βρεθεί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της είχε κάνει μία ιδιαίτερη πρόταση. «Θες να παντρευτούμε αν χωρίσεις με τον άντρα σου;» είπε χαρακτηριστικά με την παρουσιάστρια να μένει άφωνη και να γελάει. Της απάντησε ωστόσο πως «Έχω παντρευτεί ήδη αλλά σαν κολλητή θα σε ήθελα. Έχεις έναν ωραίο μαγνητισμό. Μου αρέσεις πολύ και διασκεδάζω μαζί σου με την καλή έννοια».