Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Με γοητευτική ηθοποιό στο πλευρό του σε πρόσφατη έξοδο – Την έχουμε δει σε σειρά του ΑΝΤ1

Το προφίλ της γυναίκας που τον συνόδευε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας – Instagram/jennakion
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας – Instagram/jennakion

Μία εμφάνιση-έκπληξη έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου στο θέατρο Άλσος. Ο πολύπειρος ποινικολόγος έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα», του Σταμάτη Φασουλή, ωστόσο τα βλέμματα τράβηξε η γοητευτική γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Τζένη Οικονόμου

Ο λόγος για την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, που δεν έδωσε κάποιο δικαίωμα, ωστόσο έλαμπε στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, την ώρα που περνούσαν την πύλη του «Άλσους», όπου και τους συνάντησε μαζί ο φωτογραφικός φακός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο για τη φύση της σχέσης τους. Είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που κάνει δημόσια εμφάνιση με γυναίκα, μετά τον χωρισμό του από την Νατάσα Καλογρίδη.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Τζένη Οικονόμου

Το προφίλ της γυναίκας που συνόδευε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Λίγες πληροφορίες είναι γνωστές για εκείνη, πριν από τη χθεσινοβραδινή εμφάνισή της στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Η Τζένη Οικονόμου κρατάει την καταγωγή της από το Λιτόχωρο της Πιερίας, ενώ έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη.

Αγαπάει τα ταξίδια και ειδικά τα νησιά των Κυκλάδων, απ' όπου έχει μοιραστεί κατά καιρούς εντυπωσιακά στιγμιότυπα, καθώς και από τα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αυτή τη στιγμή δεν συμμετέχει σε κάποια παράσταση, ωστόσο την έχουμε δει στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Μάλιστα, είχε μοιραστεί ένα throwback βίντεο από εκείνη την εμφάνιση, όπου μαγνητίζει ξανά τα βλέμματα, όπως έκανε και χθες στο θέατρο Άλσος στο πλευρό του ποινικολόγου.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος υπήρξε νυμφευμένος με την Ζωή Λάσκαρη. Μιλώντας για εκείνη, είχε πει: «Από η Ζωή μου λείπει περισσότερο η παρουσία της. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να ξαναδώ μια ταινία της Ζωής. Τις βλέπω με πολλή χαρά και νοσταλγία. Το πιο συγκινητικό δώρο που μου έχει κάνει η Ζωή, αλλά και της έχω κάνει, είναι ο σταυρός που φοράω και ο σταυρός που φορούσε εκείνη»